haccettepe işletmeyle ankara işletme bir tutulamaz, çünkü mülkiyeli olmak bir ayrıcalıktır, eğer böyle bir fırsatın varsa 1 dak bile düşünme
3 Şubat 2007 19:20
press
hacettepe işletme ingce ise iyidir:D
3 Şubat 2007 19:26
hırpık
yok arkadaşlar..önce Mülkiye sonra Türkiye..sbf 1 numara..
3 Şubat 2007 19:32
press
..hacettepe işletmede fena digil
kaymakam sınavları cart curt sınavlarınını Ankara ün. mülkiyeciler hazırlıyo diolar... bence farketmez. Sen bilin yiğenim..hangisin okumak istersen ..teee önünde uzun yıllar var...başarılı olduktan sonra fark yapmaz gibi geliyo
3 Şubat 2007 19:44
~rimpianto~
hırpık; sbf-iibf savaşı degıl kı bu..bende iibf de okuyorum..demek istediğim mülkiye'nin ayrı bi konumu olduğu hepsi bu..en azından benim için..
Not ortalamana filan bakıcaklar..ama pek ayrıntılı bilmiyorum..
Ve birde tavsiye..Bizim okul devlet merkezlidir..İşletme okuyorsun..Yani özel sektör merkezli bir meslek..Hacettepe de kal derim..Biz bile bizim okulda işletme bölümünün olmasına karşıyız..
3 Şubat 2007 20:44
ahmet altuğ
yanlış anlaşılmasında..
eğer kamu sektörünü düşünüorsan şimdi hiç düşünme atla gel :D..
ama bölümününde vurgusu olan özel sektör ise idealin bence gelme..hacettepe daha yararlı olur..
3 Şubat 2007 21:10
dahmer
Alphy kardeş, ben burada "rahat" olan birşey görmedim henüz. Varsa bile dediğim gibi, ben görmedim.
Çoğu okuldan iyidir muhtemelen ama benim derdim de o değil. Tereddüt ettiğim İngilizce okumak.
"Kaka Hacettepe" ipucunu ekleyeni de öpüyorum gözlerinden.
alphy demis ki:
bkz..durduk yere , boşu boşuna bişeyler yapma isteği
bkz..rahat batmak
bkz..sahip olunan değerlerin önemini bilmemek
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9189
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.