ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Dostlar, uzun vakittir düşünüyorum, "Bu yılın (hazırlık sınıfı) sonunda Ankara Üniversitesi'ne geçip orada mı devam etsem?" diye lakin kesin karar vermiş değilim; yarı yarıya bir ihtimal diyelim.
Eğer geçmeye niyetlenirsem, izlemem gereken yolu, bu işin tüzüğünü bilen var mı aranızda?
Ayrıca, eğer geçersem ne kazanırım, ne kaybederim?
Bir iki kelam ederseniz çok müteşekkir olurum.
3 Şubat 2007 15:45
luca leotardo
Hacettepeden ankaraya geçmek belediye otobüsünden inip halk otobüsüne binmek gibi olur heralde yani farkı olmaz:D
3 Şubat 2007 15:46
_erniko_
bence dogru bi karar ankara ünv okuman güzel olur
3 Şubat 2007 15:48
_erniko_
vala kardeş hazırlık prosüdürü ne dir bilmiyom ama hazırlık sınıfında geçiş yapan görmedim :) benim bildigim en az bi dönem okuman lazım hacettepede ve ders geçme notu ne hacettepenin ?
3 Şubat 2007 15:51
themun
herşey sende iki üniversitede kendi çapında iyi bence geçme derim bı daha ortama ayak uydurıym derken bocalayada bılırsın
3 Şubat 2007 15:52
^^^^
okuduğun bölüme göre değişir...eğer aynı bölüme geçiceksen biraz saçma bi karar olur sanırım..hacettepe bu cnm ya aklını başına topla derim:)))
gerçi aynı bölümün 1.öğretimine gitmeyi düşünüosan mantıklı olabilir tabi...
3 Şubat 2007 15:53
dahmer
Hazırlık sınıfını bitirdikten sonra geçmeyi düşünüyorum, sınıfın ortasında değil.
Bir dönem bölümde mi okumam gerekiyor? Henüz geçmedim bölüme, bir dönem var geçmeme.
Ders geçme notunu bilmiyorum, ona mı bağlı?
_erniko_ demis ki:
vala kardeş hazırlık prosüdürü ne dir bilmiyom ama hazırlık sınıfında geçiş yapan görmedim :) benim bildigim en az bi dönem okuman lazım hacettepede ve ders geçme notu ne hacettepenin ?
3 Şubat 2007 15:54
dahmer
İşletme (İ.) birinci öğretimdeyim. Aynı bölümün A.Ü.'deki Türkçesine geçeyim diyorum. Birinci öğretim...
Neden geçeyim/geçmeyeyim?
lacrimale demis ki:
okuduğun bölüme göre değişir...eğer aynı bölüme geçiceksen biraz saçma bi karar olur sanırım..hacettepe bu cnm ya aklını başına topla derim:)))
gerçi aynı bölümün 1.öğretimine gitmeyi düşünüosan mantıklı olabilir tabi...
3 Şubat 2007 15:56
_erniko_
tabiki arkdaşım örnegin başkent ünv hazırlıgını yeditepe tanımaz ?ve hazırlık sınıfı okulunun özelidir yani ösym bunu egitim süresinden saymaz yani okula verieln bölümün içerigine verieln bi dönemdir ders geçem uslsuna göre alınır ortalam ya göre geçiş olmaz.....bir ünv geçme notu 60 iken..diger ünv gecme notu 70 oluyor senin ortalamn bi yerde 3.00 iken digerinde 2.00 oluyor anladın mı?
3 Şubat 2007 15:58
_erniko_
ve bazı okullar yerleştigin puan türünü esas alır bu da senin işini zorlaştırır yani gidecegin okula geciş yapacagın okulun yerleştigin puanını almış olmak şartıdır
3 Şubat 2007 16:00
^^^^
bikere hacettepe üniversitesi ankara üni.sinden daha ii bu zaten bilinmeyen bişey değil.ayrıca sen mesleğinde ilerlemek istiyosan ing. görmelisin,türkçesine geçersen ing olmicak dersler falan...
yani şuan için belki zor gelebilir bazı şeyler ama geleceğin açısından hacettepede kalman daha ii olur gibi geldi bana.tabi senin bilceğin iş...
artılarıyla eksilerini karşılaştırmalısın....
3 Şubat 2007 16:10
bbaykul
hazırlıktan geçemezsin bildiğim kadarıyla,en az bir dönem okuman lazım.ondada 3.75 üstü bir ortalama tutturman lazım. ama yapabiliyorsan yap derim sonuçta mülkiyeli olmak daha iyi.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9189
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.