ipuçları (etiketler) nelerdir? ne işe yararlar? (tıklayınca açılır)
ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun;
iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans

eklemek istediğin ipuçlarını aralarına virgül koyarak sırala:
(örnek: italya,floransa,leonardo da vinci)
| |
_erniko_
|
arkadaş ben bunları yapmam dediklerimiz neler? takıntılıyım abi ben diyenler.............
|
|
2 Şubat 2007 21:42
|
|
| |
fanfan
|
takıntılıyım ama agresif ve uyumsuz değilim
|
|
2 Şubat 2007 21:43
|
|
| |
_erniko_
|
takıntılarımz neler genel bi olay mı yoksa hepiz birazcık mı?
|
|
2 Şubat 2007 21:44
|
|
| |
ßµ®ãk
|
askerden once biraz agresıfdim askerde sinirle mucadele etmeyı ogrendım takıntı fln yok cok sukur.
|
|
2 Şubat 2007 21:46
|
|
| |
nicht
|
uyumlu takıntısız ama agresifim yeri geldiğinde.ne çekiyosam nefretimden sinirimden çekiyorumdur bazen o_0
|
|
|
|
| |
_erniko_
|
hayatımda enginar yemedim,dar kot giymedim,bıyık uzatmadım,yıllardır evde duran bas gitarıma elimi atmadım,hayatımda internete bu kadar fazla takılmadım,mükemmel bi çekim oldu arkdaşlar demedim,okey oynarken konuşmadım,üst üste ferdi tayfur dinlemedim,geceleri yatrken çorapla yatmadım............. bu böyle gider :))))))
|
|
|
|
| |
mali
|
sen baya agresifmişin yaw :D
_erniko_ demis ki:
hayatımda enginar yemedim,dar kot giymedim,bıyık uzatmadım,yıllardır evde duran bas gitarıma elimi atmadım,hayatımda internete bu kadar fazla takılmadım,mükemmel bi çekim oldu arkdaşlar demedim,okey oynarken konuşmadım,üst üste ferdi tayfur dinlemedim,geceleri yatrken çorapla yatmadım............. bu böyle gider :))))))
|
|
|
2 Şubat 2007 21:48
|
|
| |
_erniko_
|
yok mali agresiflik kötü bişey degil hırslı yapar insanı ama dozunda :)))))))
|
|
2 Şubat 2007 21:49
|
|
| |
_erniko_
|
takıntılarım.......merdiven altından geçmemeye dikkat ederim,siyah kedi bilakis görünce dilek tutarım,kendime tarot bakmam taraflı davranmak istemem :) yıllardır yazdıgım bi şarkı sözü var melodisi yok her çaldıgımda farklı çalarım hiç bir zaman aynı melodiyle çalmadım............ugursuzluk atlederim :))
|
|
2 Şubat 2007 21:55
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
d) hiçbiriyim
ama çok pis kapris yapabilirim :)
|
|
2 Şubat 2007 21:55
|
|
| |
mali
|
tabi canm oyle, ben şaka ettirttiydimdi zati :D
doz kaçırınca kaka oluyo, aman dikkat :P
_erniko_ demis ki:
yok mali agresiflik kötü bişey degil hırslı yapar insanı ama dozunda :)))))))
|
|
|
2 Şubat 2007 21:56
|
|
| |
luca leotardo
|
Arkadaş ben bu hukuk sektörüne girmeden evvel en ufak şeyleri dert ederdim, şimdi dünya yansa s.k.mde değil.
|
|
2 Şubat 2007 21:58
|
|
| |
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
|