herkste yok ama feci ağrılı ceken kızlar var, sinir yapar agresiflik yapar, fazla bulaşmamak gerekir. eşek şakası hiç yapmamak lazımdır- hiiii pantalonuna geçmiş dersen bi eşşeklik yapıp boku yeiğinin resmidir. şaka yaptığına da inandıramzsın. şaka yaptığını anladığı an neye uğradığını şaşırırsın:) mümkün mertebe uzak dur elleşme yeter:)hatta buluşalım demezse ısrar etme:)
tecrübeliyim ayıp edion:) ha bi de manyaklığı tutarda alışverişe filan gidelim derse sen sen ol başka bişi yapmaya ikna et:)mümkünse alışverişi sen yap bi koşu gel hemen:)
liste yaptırt,bişi unutursan fırca yersin trip yersin:) hatta listedekilere ilavetende bişiler al nolur nolmaz:) ayda 3-5 gün idare etcen başka yolu yok
round my neck demis ki:
tamam oldu neler aliim
5 Haziran 2007 23:24
w@hhshe
erkekler bu regl dönemini kızlardan daha çok abartıyo..
ulan biz her ay yaşıyoz bu olayı ne var bunda bu kadar abartılıcak, başlık açıcak fln :))
şöyle söleyim kızlar için rutin haber, erkekler için araştırma haber :))
5 Haziran 2007 23:33
cigdém
sen, sevdiceğini ii şımartırsın valla :))
liste yaptırt,bişi unutursan fırca yersin trip yersin:) hatta listedekilere ilavetende bişiler al nolur nolmaz:) ayda 3-5 gün idare etcen başka yolu yok
5 Haziran 2007 23:34
çilekk
yorgan döşek ağrı kesici yatıyorum ben yaz kış
hatta ağlaya ağlaya uyuduğumu bilirimm ağrıdan
inzivaya çekiliyorum 2 gün ben sonra hayata dönüyorum :P
6 Haziran 2007 00:27
'ekaitz'
kız arkadaşım neler çeker ben bilirim.. az ütülemedim belini sıcak ütüyle havlu üzerinden.. allah kızlara kolaylık versin wallaha.. ama ilginin kız arkadaşımın azda olsa o an yüzünü güldürdüğünü görmek bile mükemmel bi duygu...
410 Haziran 2007 14:42
çilekk
'ekaitz' demis ki:
kız arkadaşım neler çeker ben bilirim.. az ütülemedim belini sıcak ütüyle havlu üzerinden.. allah kızlara kolaylık versin wallaha.. ama ilginin kız arkadaşımın azda olsa o an yüzünü güldürdüğünü görmek bile mükemmel bi duygu...
zaten bütün iyiler kapılmıştırr
mutluluğunuz daim olsun
10 Haziran 2007 18:45
s.a.d.e
bnm durum baya vahim neredeyse 7 sülale çektiğim acıyı bilir ve çektireceklerimi bu yüsden etrafımda 1 dediğimi iki etmeyen bi kalabalık dolaşırr hep:)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9172
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.