ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
onunda dediği gibi geçen gece memoydu ama 31 sayı attı sahanın en iyisiydi durduramadık dedi tim bey:)
2 Şubat 2007 17:55
kupa kızı
NBA BAŞARILARI
1997-1998 yılın çaylağı seçildi ve en iyi çaylak beşine seçildi.
NBA e geldiğinden beri NBA in sezon ilk beşine seçildi.
6 kez 1. 2 kez 2. savunma beşine seçildi.
3 kere şampiyonluk yaşadı. 3 kere şampiyonluk MVP si aldı.
1 kere sezon MVP si aldı.
çok ii yaa...
2 Şubat 2007 18:15
midman
nba kariyeri boyunca başarılı olmasına rağmen hakkı teslim edilmemiş bi garip oyuncu
2 Şubat 2007 18:24
midman
yorulmayan şikayet etmeyen pota altında yediği dayaklara rağmen asla kavgaya karışmamış efendi bi abimizdir....
2 Şubat 2007 18:26
anthony casso cesare
2 Şubat 2007 18:39
midman
basketbolu ayağa düşüren ve basitleştiren adamlara hayran olanlara kılım*******
gerçekte emek veren gösteriş yapmayan ama işin agırlığını taşıyan oyuncular hak ettiği yeri bulmalı artık ne bu marka ve şekilli iş merakı yahu.......
2 Şubat 2007 19:07
üstteki
tim duncan çok iyidir,ama en iyisi midir ,onu tartışırız..
2 Şubat 2007 21:36
denizhan
tim duncan akliyla oynar, oyununa bakar, kimseye karismaz.
ve acaip konsantredir falan, eminim karakteri de mukemmeldir.
ama o duygusuz tas gibi bakislari yok mu beni benden aliyo :) ben pek isinamadim ama oyununa saygi duyarim.
bi de yukarida en iyisi odur demisler de, neye gore kime gore ? adam geldi 31 yasina. duncan yine duncandir ama yukaridaki videoyu izlerseniz pek eser kalmadigini gorursunuz eski gunlerinden.
2 Şubat 2007 21:56
ocfan
en iyi fundemantal onda nba de
10 Haziran 2007 20:03
barış baykul
herkes bir yana bizim recai miller bir yana.Reggie gibisi gelmemiştir.
10 Haziran 2007 20:21
buz mavisi
lethe. demis ki:
bireyseL oLarak adam geçmeyi gerektiren fazLa bi yeteneği yok ama basketboL hareketLerini o kadar ghüzeL sindirmişki her adamI koLayca geçebiLiyo ve zoru çok koLay yapabiLiyo
evet zoru cok kolay yapabılıo bu adam..sevıoruz kendısını:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9160
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!