ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
diyelim ki sevdiceğiniz mini etek giydi?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  24  25  26  27  28  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 81 - 100

yavruş :)dişikartal

hayır ilgi odağı olak değil sıkılıosun bi yerde hep pantolon hep pantolonn aaa arada eğişiklikk kötü bişi miii hıhhhh
offthemap demis ki:

bnde kadınlardaki bu ilgi odağı olma merakını hiç anlamıyorm. aman herkes bana baksın aman herkes beni beğensin..

~ 567 gün   mesajın adresini al  

şüphen olmasın banayakışıoo:)

no pasaran demis ki:

yakışıyosa nemutlu:)

baaqqq sennn:))))))))))

erikanu_qlx demis ki:

kırarım o bacakları ne giyiyo bana sormadan

piaget aşık olursa:)
efet yaaa...etek iste insanın cnı sıkılıo pantolondan gıyıyosun... ee bunun mınısıde var..benım neyım eksık ben nıe gıymıyorum...evden cıkarken mavı kazakmı mor kazakmı dıe dusunmek sora bırını secıp gıymek ve sorada cıkmak...ıste bu..hepsı bı gıyım nesnesı...bence problem onları arzu nesnesıne donusturenlerde...

kül - tigin
kül - tigin
güzele herşey yakışır mini eteğe ne hacet giydirmem o kadar....

no pasaran
no pasaran
iyi ozmn kıran dövende yoksa sorun yok:)

offthemap
offthemap
bnce kadınların her zaman daha fazlasını isteme huyundan ileri gelen bişey. beğeniliyorsam madem şunuda yapıyım, obaaa herkes bana bakıyor süperim. ama daha fazlasıda olmalı düşüncesi.

ben 3 ayda 1 giyerim belki daha nadir yanii giyerimm yannii ne olmuş yaneee ablamın düğününde de mini elbe giydim kii çok da şirinn bana bakılsın ilgi odağı olayım değil hem özel bi gün olduğu için hemde pasoo pantolon klasiği bozmaktı amacım:)

no pasaran
no pasaran

malesef çözümü yok ama bunun elbet olacak birileri öyle bakacak

piaget demis ki:

efet yaaa...etek iste insanın cnı sıkılıo pantolondan gıyıyosun... ee bunun mınısıde var..benım neyım eksık ben nıe gıymıyorum...evden cıkarken mavı kazakmı mor kazakmı dıe dusunmek sora bırını secıp gıymek ve sorada cıkmak...ıste bu..hepsı bı gıyım nesnesı...bence problem onları arzu nesnesıne donusturenlerde...

kesinlikleee bakk yurt dışına çıkk bu sorunu hiç yaşamassın bencee adamalrr aşmış abii bizimkiler aşamaazz yaneee
piaget demis ki:

offthemap
offthemap
tamam o zaman sen giy hadi:))

ayrıca ben hıc sureklı bana bakılıo sunuda yapıyım dıen hıc bı kıs tanımıorum...evden son derece stıl sahıbı tarz ıkonu cıkıosun..ama abazanlar saolsun... iki dk.da ne tarz kalıo ne moral....

benim hiç öle bi niyetim olmadı :) ben ztn mini etek giymeden de dikkat çekiomkeee mini etek giyince bişi değiş mio sadece o an benim için değişiklik oluooo nbrrr:))))))))))))

offthemap demis ki:

bnce kadınların her zaman daha fazlasını isteme huyundan ileri gelen bişey. beğeniliyorsam madem şunuda yapıyım, obaaa herkes bana bakıyor süperim. ama daha fazlasıda olmalı düşüncesi.

no pasaran
no pasaran

tamam bişe demicem dök içini rahatla:)

piaget demis ki:

ayrıca ben hıc sureklı bana bakılıo sunuda yapıyım dıen hıc bı kıs tanımıorum...evden son derece stıl sahıbı tarz ıkonu cıkıosun..ama abazanlar saolsun... iki dk.da ne tarz kalıo ne moral....

kimm ben miiii abi ben şimdi nie giyiym kee:))))))

offthemap demis ki:

tamam o zaman sen giy hadi:))

kül - tigin
kül - tigin
aşmışlık değil o. onlar bacak görmekten fazlaını yaşıo zaten bacak onlar için bi kızın kolu gibi. bizim ülkede abaza nüfusu aşırı onun için giydirmemeye devam...
ben bakmam ama bakan çok olduğu içinde giydirmem o kadar basitttttt

offthemap
offthemap
sonuna kadar haklısın bnce... işte insanın sevgilisinin mini giymemesi hususndaki hassasiyetide burdan geliyor ztn.

piaget demis ki:

offthemap
offthemap
budur..

erikanu_qlx demis ki:

aşmışlık değil o. onlar bacak görmekten fazlaını yaşıo zaten bacak onlar için bi kızın kolu gibi. bizim ülkede abaza nüfusu aşırı onun için giydirmemeye devam...
ben bakmam ama bakan çok olduğu içinde giydirmem o kadar basitttttt

duymazlıktan gel güzelim yaaa walla bakkk salaklar akıllarınca kendilerini tatmin edio:) sevgiline gelinçe baqq ona bişi diyemiçemm:)
benim de sevgilim war daa daha 1 aylık:P kii mini etek hakkında ne düşünür bilmem ama ben giyerimm:)

piaget demis ki:

sen gıydırtmessen o gıydırtmesse ben gıymessem nasıl cıkar bu abazanlar aydınlıaaa:p

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  24  25  26  27  28  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 81 - 100

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008