mıne etek gıydırmeyen erkek ozaman askılı da gıydırmesın
mını etege n eden bu kadar takar erkekler hıc anlamam!!!
5 Nisan 2008 13:44
white child
yok ya........yaz tatilini kimse esirgeyemez benden...boşarım adamı valla :D
lucky007 demis ki: Hatta deniz felan yok otursun evde ne işi var denizde :))))
Kadınlara ev özgürlüğü :)))
5 Nisan 2008 13:45
lucky007
uyum uyum diye diye uykumu getirdin kıss.
Bak kısa etek giysin ama neden kısaa :)dizin az üstü yeter yok yetmez diyenler için diyom ben oceyyy
5 Nisan 2008 13:47
white child
senin ki sana uyumlu benim ki bana uyumlu olsun.....
şimdi söyleyeceklerim şaka vb gelebilir ama Türklerden yana şansım olmadı...
hazır ailem de hristiyanlarla arkadaşlık ettiğinde ciddiyseniz karşı değiliz demişti..
acaba yabancı birini bulsam :)
böleee etek sorunu falan da olmaz :D
5 Nisan 2008 13:49
lucky007
bende sana türk erkkelerinin neden böyle oldugunu söyliyim
Bizim ülkemizin Dini İslam oldugu için herkez ona göre hareket ediyo.Dogrusu bence böyle
Ha dış ülkelere baktıgımızda böyle bi durum yok ondan herkes istedigiyle hiç düşünmeden anlık zefkini yaşayabiliyo.Ama arada sevgi yada kabullenme diye bişi olmuyo.Bu kabullenme sevgi türk erkeklerinde kro yada maco olarak tanımlamnıyo ama aslı öyle diyil işte
5 Nisan 2008 13:54
white child
herkezin bir sevgi kapasitesi var.......hatta yabancıların bazıları bizlerden daha sadık...
yeni avatarım nasıl :)
5 Nisan 2008 13:56
lucky007
Valla hiçde öyle diyil daha gecenlerde bir int sitesinde okudum almanlar artık bazı akşmalar eşlerini değiştiriyolarmış.Buna ne diceksin...Nerke kabullen me???
5 Nisan 2008 13:58
adamın1i
Yanımda başkaları tarafından beğenilen birini taşımak mı,yakarım ulen yanımda kinide başkalrınıda :)
Ama olayın içini dışına çıkarıp ,göz önüne seren bir yorum tebrikler
fanfan demis ki: söyleyim
önce bi sahiplenme ayağına yatarlar 'heöytt sen naaptın böyle ??' bilmemne tarzında. ama içten içe yanlarında beğenilen birini taşımak da hoşlarına gider. aslında en makbulü onlar için mini etek giyen ama kendisi mini eteğe laf söyleyince sus pus yerine oturan kız modeli..aslında bu tarz dayatmalara gelmek pek çok kızın da hoşuna gidiyo.(vay anasını)sahiplenilmeye bayılırlar.
arkadaşlarına anlatırlar bi hevesle 'ayy benimki çok kzıyo dekolteye...ay napsammm'(yüzde bi gevşeme,bi ağzın kulaklara varması falan ama söylenenler kesinlikle olumsuz)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9142
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.