bu başlıkları açanları odunla dövmek caiz midir din kardeşlerim
62 Şubat 2007 02:15
serkan a.k.a deja`vu
aklı başında olan kız nerde nasıl gıyınılmesı gerektıgını bılır,üstüne yakıstırmasını bılır, işin ölçüsünü de bilir..aklı başında olmayan kızla da benim işim olmaz ztn...
42 Şubat 2007 02:16
tbc
ninja yıldızıyla keselim derim ben.. ben ii atarım..
kretzsche demis ki:
bu başlıkları açanları odunla dövmek caiz midir din kardeşlerim
2 Şubat 2007 02:16
press
giyindin mi hadi çıkalım derim:D
2 Şubat 2007 02:17
fanfan
söyleyim
önce bi sahiplenme ayağına yatarlar 'heöytt sen naaptın böyle ??' bilmemne tarzında. ama içten içe yanlarında beğenilen birini taşımak da hoşlarına gider. aslında en makbulü onlar için mini etek giyen ama kendisi mini eteğe laf söyleyince sus pus yerine oturan kız modeli..aslında bu tarz dayatmalara gelmek pek çok kızın da hoşuna gidiyo.(vay anasını)sahiplenilmeye bayılırlar.
arkadaşlarına anlatırlar bi hevesle 'ayy benimki çok kzıyo dekolteye...ay napsammm'(yüzde bi gevşeme,bi ağzın kulaklara varması falan ama söylenenler kesinlikle olumsuz)
2 Şubat 2007 02:18
güveeen
giyinmiş mi acaba???
ee buldun cevabı demis ki:
giyindin mi hadi çıkalım derim:D
12 Şubat 2007 02:18
zebra finch
işte erkek beeee:D
serkan a.k.a deja`vu demis ki:
aklı başında olan kız nerde nasıl gıyınılmesı gerektıgını bılır,üstüne yakıstırmasını bılır, işin ölçüsünü de bilir..aklı başında olmayan kızla da benim işim olmaz ztn...
2 Şubat 2007 02:18
füs
aslında bence seninki gibi olan sevgili makbuldur,ama ben olsam yanında yine giyer sürekli onu sinirlendirirdim,eglenceli olurdu
demett demis ki:
söyleyim
önce bi sahiplenme ayağına yatarlar 'heöytt sen naaptın böyle ??' bilmemne tarzında. ama içten içe yanlarında beğenilen birini taşımak da hoşlarına gider. aslında en makbulü onlar için mini etek giyen ama kendisi mini eteğe laf söyleyince sus pus yerine oturan kız modeli..aslında bu tarz dayatmalara gelmek pek çok kızın da hoşuna gidiyo.(vay anasını)sahiplenilmeye bayılırlar.
arkadaşlarına anlatırlar bi hevesle 'ayy benimki çok kzıyo dekolteye...ay napsammm'(yüzde bi gevşeme,bi ağzın kulaklara varması falan ama söylenenler kesinlikle olumsuz)
ya soledıklerın dooru ama genelleme yapmamak lasım bnce... hıc ağzım kulaklarımda deıl...hatta kvga ettık ve bn sınırımden kuduruyorum...
kalım kırıldı...gulmeyın...
2 Şubat 2007 02:19
hiyelkar
çok kötü şeyler yapardım
22 Şubat 2007 02:20
tbc
ne yapardın? söylesene? ne yapardın? hı? naparsın lan naaparsın? hehe... ıhmf..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9142
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.