ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > diyelim ki sevdiceğiniz mini etek giydi?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  43  44  45  46  47  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 169 - 180

offthemap
offthemap
haklısın:))

no pasaran demis ki:

anlayan anlar arkadasım burda tecrübe konusuyor:)

2 Şubat 2007 03:58   mesajın adresini al  

bbaykul
bbaykul
:)lem öyle deme öyle bir durumda arkadaşının mutluluğundan dolayı sende mutlu olmalısın nasıl umrunda olmaz nankör arkadaş sen kalk gel buralara senle seni çağıranlar ilgilendi gecenin bir yarısı 3 geveze hatunu onlar çekti dimi püüü hayırsız.işte arkadaşlar iyi gün dostlarını görüyorsunuz:)

offthemap
offthemap
tıx tıx tıx...

yavruş :)dişikartal
dalga geçme hıhhhh benn şirinim bunu kabul ederim dee güsel değilim niee baksınlar bana yawww bakmıolarr bakmasınlarda bölesi daha ii yanee:P

:))))))))))) allaaa şuna baaqq yaww ii miş bee:P anacımmm benn senle gurur duyuyorumm yürü yawrum kim tutar seniii:))))))) senn war yaa 100 değil 1000 kadını peşinde sürüklersiiiinn:))))))))))

annebenmutantoldum demis ki:

:)lem öyle deme öyle bir durumda arkadaşının mutluluğundan dolayı sende mutlu olmalısın nasıl umrunda olmaz nankör arkadaş sen kalk gel buralara senle seni çağıranlar ilgilendi gecenin bir yarısı 3 geveze hatunu onlar çekti dimi püüü hayırsız.işte arkadaşlar iyi gün dostlarını görüyorsunuz:)

2 Şubat 2007 04:00   mesajın adresini al  

kül - tigin
kül - tigin
yok artık uyuyalım ben rüyamda mini etekli kızlar görcem çok bahsettik ya ondan sanırım:):)
2 Şubat 2007 04:02   mesajın adresini al  

offthemap
offthemap
yordun ama yavruş takaat kalmadı hani:))

bbaykul
bbaykul
:Pgeyik bir yana giyilecek yer var giyilmeyecek yer var şimdi misal bizim fakülteye öyle gelmesin mümkünse akşam dışarı çıkacaksak olur tabi,zaten nerede ne zaman nasıl giyinip hareket edeceğini bilmeyen,hadi bilmiyor diyelim benim hal ve tavırlarımdan kavrayamayacak insan ne giyerse giysin benim pek umrumda değildir,keyfine baksın bende keyfime bakim.

özgür_tutsak
özgür_tutsak
onu ßunu ßiLmem De yakıŞmayan giymeSin..
he ßi de iğrenÇ gößekLerini aÇık ßırakanlar var..
ßöyLe giDeRSe ßen De aÇaCam gößeğimi..
2 Şubat 2007 04:55   mesajın adresini al  

cs
cs
ben de mini etekli sevdicek istiorum!=)
2 Şubat 2007 05:15   mesajın adresini al  

cs
cs
hıhı zaten scottishler kollarını açmış beni bekliyolardır eminim=))
2 Şubat 2007 06:02   mesajın adresini al  

polair
polair
kendini mi anlattın apla ya bu ne psikoloji açıklaması

demett demis ki:

söyleyim
önce bi sahiplenme ayağına yatarlar 'heöytt sen naaptın böyle ??' bilmemne tarzında. ama içten içe yanlarında beğenilen birini taşımak da hoşlarına gider. aslında en makbulü onlar için mini etek giyen ama kendisi mini eteğe laf söyleyince sus pus yerine oturan kız modeli..aslında bu tarz dayatmalara gelmek pek çok kızın da hoşuna gidiyo.(vay anasını)sahiplenilmeye bayılırlar.
arkadaşlarına anlatırlar bi hevesle 'ayy benimki çok kzıyo dekolteye...ay napsammm'(yüzde bi gevşeme,bi ağzın kulaklara varması falan ama söylenenler kesinlikle olumsuz)

2 Şubat 2007 06:27   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  43  44  45  46  47  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 169 - 180

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008