ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > diyelim ki sevdiceğiniz mini etek giydi?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  43  44  45  46  47  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 145 - 156

yavruş :)dişikartal

efet bu daa olabilirrr:))))))))))) koptum yaaa efet buu süper biş iştee:)))))))

piaget demis ki:

aslında sey olmalı...mını etek gıydıımısı sadece bız ve sevgılımıs gorse...abazanlara da pantolon gıbı gorunse...
hadı japonlar calısın calısın:p

2 Şubat 2007 03:49   mesajın adresini al  

offthemap
offthemap
hayal gücünü tahriş edeceğine zaten onlar yokmuş gibi davransanda olur.
onnarı görmemen için bir sürü icat var hani:)

piaget demis ki:

aslında sey olmalı...mını etek gıydıımısı sadece bız ve sevgılımıs gorse...abazanlara da pantolon gıbı gorunse...
hadı japonlar calısın calısın:p

2 Şubat 2007 03:50   mesajın adresini al  

no pasaran
no pasaran
ya bi abaza şu 8 sayfalık bakmasa etmese gözü çıksa yazılarını okusa inan bakmamz ben daraldım artık yaw yanlışlıklada olsa bakmam artık yeter ya tamam giyin giymeyin :)

hiç bişi yapmazlar barışçım merak etmee senn sana kim nie baksın kee:)))))))))

annebenmutantoldum demis ki:

ya çıplaklık bir yana şimdi yazın sokakta şort üstüne bir şey giymeden dolaşmaya kalksam mersinde doğrarlar adamı,ama fethiyede öyle bir derdimiz yok mis rahat.türkiyenin turistik bölgeleri dışında başka yerde kaldırmaz bu olayları,hadi bakalım izmirde öyle dolaşmaya kalkim kordonda abiablalar ne yaparlar:)

kül - tigin
kül - tigin
iyi bağla aradan bakarım yine:)
deniz kenarında mini etek pantalon gibi oluyo zaten arkadaslar algıda seçicilik bikini dururken kim bakar miniye alla alla:):)
kışın dizüstü bile bakma sebebi ama ben o kadar da bakmam canım yok daha neler:):):)

yaaa duymak konuşundaaa bişiler üretilmiş mi kardeşş:))))))))))
2 Şubat 2007 03:51   mesajın adresini al  

piaget aşık olursa:)
piaget aşık olursa:)

no pasaran demis ki:

ya bi abaza şu 8 sayfalık bakmasa etmese gözü çıksa yazılarını okusa inan bakmamz ben daraldım artık yaw yanlışlıklada olsa bakmam artık yeter ya tamam giyin giymeyin :)

hehehheheheh....:)

^^^^
^^^^
ya bana bu konuda kimse karışamaz ailemle sorun olmadığı sürece...
herkes nerde ne giyeceğini bilmeli.ayrıca; benim,beni buşekilde sıkan biriyle ilişkim olmaz zaten....

hayırr yaaaa sen bakkmaaaa:)))))))
nie yaaa herkes bikini giyiyooo nie hala bakıon yaww orda da bi anormallik yokkee allamm yaa:)))))))

erikanu_qlx demis ki:

iyi bağla aradan bakarım yine:)
deniz kenarında mini etek pantalon gibi oluyo zaten arkadaslar algıda seçicilik bikini dururken kim bakar miniye alla alla:):)
kışın dizüstü bile bakma sebebi ama ben o kadar da bakmam canım yok daha neler:):):)

2 Şubat 2007 03:52   mesajın adresini al  

offthemap
offthemap

saygımız sonsuz abla:))

lacrimale demis ki:

herkes nerde ne giyeceğini bilmeli.ayrıca; benim,beni buşekilde sıkan biriyle ilişkim olmaz zaten....

kül - tigin
kül - tigin

ne güzel demiş herkes kendine uyanla beraber olur o kadar sen karışmayanını bulursun ben giymeyenini sorun bitti hadi bitti aytın gari:):)

lacrimale demis ki:

bbaykul
bbaykul
ehehehhe diyorum sana sadece zeynepçim sen etek giydin diye dönüp sana bakacak erkek varsa biz öyle çıkarsak tehhh neyse yarıştırmayacağım benim kanıtlarım sağlam:)
2 Şubat 2007 03:53   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  43  44  45  46  47  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 145 - 156

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008