ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Turgut'tan yoğurt ; RTE'den cumhurbaşkanı olur mu?
recep tayyip erdogan cumhurbaskanligi secimi askerlik yan gelip yatma anani da al git cacik olur ama yogurt olmaz rte
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

comandante
comandante
Ülkemizin şu anki başbakanı ve Mayıs ayında da cumhurbaşkanı olmak isteyen siyasetçi Tayyip Erdoğan tarzını ve espri!! anlayışını Etiyopya'da da gösterdi.

Erdoğan, çikolata dağıtırken çocuklar birden korumanın elindeki çikolataları almaya çalıştı. Bu sırada yaşanan izdihamda Sümeyye Erdoğan arada kalınca Erdoğan kızdı. Erdoğan, çikolataları tek tek değil de toplu dağıtan ve izdiham olmasına neden olan korumasına, "Turgut senden bir yoğurt olmaz" dedi

Türkiye Cumhuriyeti'nin en üst düzey temsil makamını isteyen bir kişinin konuşmalarına hal tavır ve hareketlerine artık çeki düzen vermesi gerekmez mi? Birileri ona artık Kasımpaşa'dan çıkalı çok olduğunu ve Çankaya2ya gitmek üzere olduğunu hatırlatamaz mı?
 2   ~ 583 gün   mesajın adresini al  

özcartman
özcartman
olmaz olmaz olmaz
~ 583 gün   mesajın adresini al  

patrickim ben:)
patrickim ben:)
anahtar kelimeler muhteşem:)
ya bizim RTE miz böle artık ne eleştirionuz neye yarıcakki

banshee
banshee
Bu halk bu adamı başbakan yapmadı mı? Tamam %29 luk oyla mı neyle oldu ama oldu. Bu adam bu hal ve tavırlarından daha kötü hal ve tavırlar sergilememiş mi başbakan olmadan önce ? ( Atatürk'e karşı yaptığı konuşmalar... vb) Bunları bile bile getirdiler adamı. Şimdi bu adamın hal ve tavrılarını değiştirmesini bekleyeceğiz?
Yok canım daha neler, haktır efendim bu millete. Cumhurbaşkanı da olsun, köşke karısını türbanıyla soksun bir şey diyemeyiz! Seçimle geldi bu adam.
 1   ~ 583 gün   mesajın adresini al  

ahmet altuğ
ahmet altuğ
adam göstere göstere yürüyor ya Çankaya'ya en çok buna bozuluyorum..

insan çaktırmaz filan..alenen Cumhurbaşkanlığına doğru gidiyor..

peter pan
peter pan
admın halk diliyle konuşmasının, toplumun büyük bir kesiminde hoş karşılanıp, sempatik bir davranış olarak algılandığını unutmayalım.
not: benim düşüncem değil...

cenk_arkan1905
cenk_arkan1905
turguttan yoğurt olmadığı kadar rte'den cacık bile olmaz,cacağı geçtim, cacığı oluşturan ana unsur (hani yeşil olur,domatesle ii gider) o bile olmaz..
ama oy verenler malesef bu adamı başımıza başbakan(!) yaptı

ruin
ruin
hiçbir *** olmaz .

cenk_arkan1905
cenk_arkan1905
Türkiye Cumhuriyetimiz için çok önemli bir konu bence. Ama gördüğüm kadarı ile sanırım en az ilgi gören başlık.Bence üzücü bir durum yani, kimsenin bu konuda bir yorumu olmaması.

zebra finch
zebra finch
yoğurda hakaret etmeyelimmm:D
~ 582 gün   mesajın adresini al  

rasskoo
rasskoo
rte'den herbişey olur ama ben yerinde olsam olmazdım bi insan nie aktif siyaseti bırakırda çankaya'da oturur ki sıfatı cumhurbaşkanı ama bi naneye yaradığı yok bi yök başkanı nı atıor bi de genel kurmayı ( ki o da yaş kararıyla). Gereksiz bi kuruma gereksiz bi adamın çıkması neden bi ülkede bu kadar fırtına koparır ki ?????

vamos bien
vamos bien
bir torba kömüre oy alıp başa gelen bi adam işte...

özgür_tutsak
özgür_tutsak

banshee demis ki:

Bu halk bu adamı başbakan yapmadı mı? Tamam %29 luk oyla mı neyle oldu ama oldu. Bu adam bu hal ve tavırlarından daha kötü hal ve tavırlar sergilememiş mi başbakan olmadan önce ? ( Atatürk'e karşı yaptığı konuşmalar... vb) Bunları bile bile getirdiler adamı. Şimdi bu adamın hal ve tavrılarını değiştirmesini bekleyeceğiz?
Yok canım daha neler, haktır efendim bu millete. Cumhurbaşkanı da olsun, köşke karısını türbanıyla soksun bir şey diyemeyiz! Seçimle geldi bu adam.

Doğru Söze ne Denir..
herkeS kenDi kaDerini Çizer.

dreamworks®
dreamworks®
bence %10 barajı kalksın..kalksın ki çoğunluğu değil bütünü temsil edelim artık..

özgür_tutsak
özgür_tutsak

dreamworks® demis ki:

bence %10 barajı kalksın..kalksın ki çoğunluğu değil bütünü temsil edelim artık..

aSLına ßakarSan mevCut partiLerLe o Da mümkün DeğiL..
ÇıkarLar aynı amaÇLar aynı..
yoLLar farkLı Şu DurumDa..
ßeLki ßi ŞeyLer DeğiŞir ßiLinmez..
ama %25'in oy kuLLanmaDığı SeÇimi meŞru kıLmak Da komik.

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008