ya bu konuda genelleme yapılmas aslında ama bası erkekler war ki harbi kıslardan bin kat daha duygusal oluolar gerçi bası kıslarda da duygudan eser olmuo ama işte erkekler kıslar kdr belli etmiolar dışardan bakıldıında anlamıosn yani bu üsülüomu sefgilisinden ayrıldıına fln die yada işte neden duygusallaşıosa:)
9 Haziran 2007 20:56
ßµ®ãk
görmek istemesek bukonuda yorum yapıp düşünmeiz bence düşünülmüş ve istenmiş bi mevzu bu ki bu başlıkta konuşuoruz...
ben cidden erkeklerin duygularını bastırdıklarına inanıorum ama bunu neden yaptıklarına dair hiçbi fikrim yok..
o zaman yanlış düşünüyosun.
9 Haziran 2007 23:21
h@nde
erkeğine göre değişebiliyor bazı erkekler varki odun duygudan yoksun dıyebılecegım bazı erkekler varki gercekten kadınlardan daha hassas olabılıyorlar.
10 Haziran 2007 00:05
s.a.d.e
yanlış demeyelim de demekki hep böle düşünmemi sağlayacak tipler tanımışımm...
aksi de mümkünse bi gün bi yerde o da keşfedilirr:)
10 Haziran 2007 11:16
ßµ®ãk
sade demis ki:
yanlış demeyelim de demekki hep böle düşünmemi sağlayacak tipler tanımışımm...
aksi de mümkünse bi gün bi yerde o da keşfedilirr:)
keşfetmek için de mücadele etmek lazım ;)
10 Haziran 2007 11:52
s.a.d.e
belki de haklısın...:)
10 Haziran 2007 14:01
çilekk
evet bu yüzden daha dengesizlerr ya zaten
11 Haziran 2007 04:27
hiyelkar
valla yazılan şiirlere, romanlara, hikayelere, anlatılan yüzlerce yıllık masallara bakarsanız bu çok açık bir gerçektir.bildiğimiz duygu ifade yöntemlerinin temeli de, bu eser sahipleri ve kahramanları olan erkeklerden kaynaklanmakta.
erkekler ve kadınlar konusunda bir çok yanlış yargı olduğuna inansam da, bu duygusallık ( bence biraz da duyarlılık ) erkeklerde kendini daha çok bulan bir kavramdır. erkekler, mücadele duygusu çok daha belirleyici olduğundan, duygularını daha gerçek ve uzun süreli yaşarlar. yani duygu olarak, aşk acısını alacak olursak, kişisel tecrübelerimin de yardımıyla söyleyebilirim ki, mecnun olan her zaman erkek kişisi oluyor. bu duygunun etkisinden kurtulmaları, tekrar uyum sağlamaları daha uzun süre oluyor. bu, o kadar da övünülecek bir özellik de değildir ayrıca.
11 Haziran 2007 05:10
mallory knox..
katılıorum yaa dünya tersine döndü artk erkekler çounlklaa duygusallık ararkenn kzlar daha farklı şeylere kaydı..tabi kızları farklı şeylere kaydıran duygularını öldüren yine erkekler o ayrı konu ama bence doorudur..istisnalar vrdır tabii savnmaya geçmesn hemen kzlarda
11 Haziran 2007 12:50
yalnız
Benim kadar duygusal bi kıza rastlamadım, öyle ağlayıp sızlanmam ama ne üzülmek isterim ne de üzmek...Bur da bir denge vardır, işte o dngedir duygusalllık...ve bundandır merhametim insanlara...
11 Haziran 2007 12:59
kutay_
yalan... ben duygusal değilim..
11 Haziran 2007 13:00
souvereign jr.
vallaa doğru. daha duygusalız kesinlikle. sadece içimize atıyoz üzüntülerimizi belli etmioz , kadınlar ise dışarı döküyorlar ağlıyorlar...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/913
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.