baba sabah bu topigi bastan sona okudum su senin o hareketin anasını aglatırım dedigin mesajda yerlere yıgıldım:D:D:D
peter pan demis ki:
mına ble korum valla:))
2 Şubat 2007 20:04
arethusa//lúthien
peter coşma :) okulu açamıcaksınız ki...ben bütün öörencilerinizi dövücem :) tırnaklarımı bile uzatıorum
2 Şubat 2007 20:04
arethusa//lúthien
baba sabah bu topigi bastan sona okudum su senin o hareketin anasını aglatırım dedigin mesajda yerlere yıgıldım:D:D:D
bende bende...hatta şimdi bile koptum
2 Şubat 2007 20:05
küçük bir kız çocuğu
valla benim izin istediğim falan yok..açıyoruz biz o okulu..
2 Şubat 2007 20:05
peter pan
hehe:)) sein notu görüce de ben okudum üşenmeden, atladığım bazı mesajları alkışladım:))
2 Şubat 2007 20:06
peter pan
ooooo, isyan haaa, ayaanızı denk alın kızlar. şerefsizim edwardı da mehmet günsuru da yaşatmam:)))
2 Şubat 2007 20:07
arethusa//lúthien
yannız 5 kişi gevezeler arasına girmişiz :) hele ben blog canavarlıından tanerciimi de 2.sıraya attım :)
aslan67
hahhaayyt kızlara bak erinizin sözunu dinleyn gıız:))bu ne özgürlük bele:))basımıza ally mcbeal mi olaacaanıız:D
küçük bir kız çocuğu
hehe:)) sein notu görüce de ben okudum üşenmeden, atladığım bazı mesajları alkışladım:))
resimleri alkışladın di mi canım :Pp
arethusa//lúthien
birbirimizi alkışlayak bari...maksat alkışlananlar arasına da girelim.. :Pp
2 Şubat 2007 20:10
peter pan
valla bu yeni nesil kızlar tam dayaklık aslan be.
bu arada senin koyduğun resmi alkışladım küçük kız evet. ama şu çinli striptzcileri koymuştun ya tekrar. o resmi alkışladım:)))
2 Şubat 2007 20:10
peter pan
bu arada çinli minli, valla taş gibi hatun hepsi:)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9125
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.