ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  geyik  striptiz okulu

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  51  52  53  54  55  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 75

peter pan
peter pan
maksat keyifler yerine gelsn baba kârında değiliz işin:D:Dkantinden olur mu acep basvuru:))

özelden üç beş teklif gelir tabi:)) isim de vermesek, başka bi hesaptan, hiç tanınmayan bi hesaptan versek ilanı iyi olur. yoksa bizi tanıyanlar bizden çekinip başvurmayabilir:))
~ 576 gün   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
peter pan ne para gözsün yaa :)) biz izleici olucas sadece bize ders vermicen :)

arenalara düşmeyesiniz?? ^o)

lithium
lithium

petercim aramzdaki herşey bittii:)

peter pan demis ki:

olr mu öyle şey? biraz düzgün bir mekan ayarlayacaksın ki, hatunun en taşı, en cillop olanı gelecek ders almaya:))

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
lithium döv şu peter panı :) ömeri ben döverim nihaha :))

peter pan
peter pan
ders verdiklerimiz de bizi izleyip kendileri yapacak heralde. onlardan da para almayalım? bedavaya dönmüyo o çarklar:)) hayır maliyeti kurtarsak herkese beleş olur aslında. bulun bikaç sponsor herkese beleş ders veririm şerefsiszim, siz de gelip beleşe izleyebilirsiniz o vakit:))

-arethusa- demis ki:

peter pan ne para gözsün yaa :)) biz izleici olucas sadece bize ders vermicen :)

arenalara düşmeyesiniz ^o)

peter pan
peter pan
petercim aramzdaki herşey bittii:)

herşey daha rahat bir yaşam sürmemiz için hayatım:))

aslan67
aslan67
ders verdiklerimiz de bizi izleyip kendileri yapacak heralde. onlardan da para almayalım? bedavaya dönmüyo o çarklar:)) hayır maliyeti kurtarsak herkese beleş olur aslında. bulun bikaç sponsor herkese beleş ders veririm şerefsiszim, siz de gelip beleşe izleyebilirsiniz o vakit:))

abi alıştırma milleti simdiden bi siftah yapalm oyle:Darena nie gelsin nihan hijyenik mekanda yapıcaz hareketleri:)

peter pan
peter pan
evet çok hijyenik olması lazım ortamın. yeri gelecek yatıp kalkcaz orda:))

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
ortama diil size güvenilmez...güvenlik görevlisi olarak küçük bir kız çocuğu lithium ve kendimi öneriorum :) birilerinin sizi durdurması gerekebilir...

direkler hazırmı?

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
hadi hayal kuruosun annadıkta yerlerde yatıp yuvarlanmaya kadar neden :)

peter pan demis ki:

aslan67
aslan67
dimi dimi dimi:)hayır bi de ben arena gelse de devam ederm onlarn uzmanlık alanına girmiyo konu:)sadece okulumuzun reklamına katkıda bulunur:)

peter pan demis ki:

peter pan
peter pan
küçük kız çocuğu varken ben hiç bişey yapamam valla, dalga geçer, o gülerken ben hiç verimli olamam ayrıca:)

aslan67
aslan67
direk buluruz kolay canm:)benm body salonundan gotururm 5-10 tane:Dsen mekandan haber et:)bahcesehirde varmı uygun mekan:)

-arethusa- demis ki:

ortama diil size güvenilmez...güvenlik görevlisi olarak küçük bir kız çocuğu lithium ve kendimi öneriorum :) birilerinin sizi durdurması gerekebilir...

direkler hazırmı?

peter pan
peter pan
aslan, şokella fiyatlarına bi bakalım, şöyle toptan bolcanak alalım ki sonradan uğraşmayalım;)

t.j
t.j
noluyo kim spriptiz yapıyo..beni de alın yanınıza :)))

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  51  52  53  54  55  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 75

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008