| |
peter pan
|
maksat keyifler yerine gelsn baba kârında değiliz işin:D:Dkantinden olur mu acep basvuru:))
özelden üç beş teklif gelir tabi:)) isim de vermesek, başka bi hesaptan, hiç tanınmayan bi hesaptan versek ilanı iyi olur. yoksa bizi tanıyanlar bizden çekinip başvurmayabilir:))
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
peter pan ne para gözsün yaa :)) biz izleici olucas sadece bize ders vermicen :)
arenalara düşmeyesiniz?? ^o)
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
lithium
|
petercim aramzdaki herşey bittii:)
peter pan demis ki:
olr mu öyle şey? biraz düzgün bir mekan ayarlayacaksın ki, hatunun en taşı, en cillop olanı gelecek ders almaya:))
|
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
lithium döv şu peter panı :) ömeri ben döverim nihaha :))
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
peter pan
|
ders verdiklerimiz de bizi izleyip kendileri yapacak heralde. onlardan da para almayalım? bedavaya dönmüyo o çarklar:)) hayır maliyeti kurtarsak herkese beleş olur aslında. bulun bikaç sponsor herkese beleş ders veririm şerefsiszim, siz de gelip beleşe izleyebilirsiniz o vakit:))
-arethusa- demis ki:
peter pan ne para gözsün yaa :)) biz izleici olucas sadece bize ders vermicen :)
arenalara düşmeyesiniz ^o)
|
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
peter pan
|
petercim aramzdaki herşey bittii:)
herşey daha rahat bir yaşam sürmemiz için hayatım:))
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
aslan67
|
ders verdiklerimiz de bizi izleyip kendileri yapacak heralde. onlardan da para almayalım? bedavaya dönmüyo o çarklar:)) hayır maliyeti kurtarsak herkese beleş olur aslında. bulun bikaç sponsor herkese beleş ders veririm şerefsiszim, siz de gelip beleşe izleyebilirsiniz o vakit:))
abi alıştırma milleti simdiden bi siftah yapalm oyle:Darena nie gelsin nihan hijyenik mekanda yapıcaz hareketleri:)
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
peter pan
|
evet çok hijyenik olması lazım ortamın. yeri gelecek yatıp kalkcaz orda:))
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
ortama diil size güvenilmez...güvenlik görevlisi olarak küçük bir kız çocuğu lithium ve kendimi öneriorum :) birilerinin sizi durdurması gerekebilir...
direkler hazırmı?
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
hadi hayal kuruosun annadıkta yerlerde yatıp yuvarlanmaya kadar neden :)
peter pan demis ki:
|
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
aslan67
|
dimi dimi dimi:)hayır bi de ben arena gelse de devam ederm onlarn uzmanlık alanına girmiyo konu:)sadece okulumuzun reklamına katkıda bulunur:)
peter pan demis ki:
|
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
peter pan
|
küçük kız çocuğu varken ben hiç bişey yapamam valla, dalga geçer, o gülerken ben hiç verimli olamam ayrıca:)
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
aslan67
|
direk buluruz kolay canm:)benm body salonundan gotururm 5-10 tane:Dsen mekandan haber et:)bahcesehirde varmı uygun mekan:)
-arethusa- demis ki:
ortama diil size güvenilmez...güvenlik görevlisi olarak küçük bir kız çocuğu lithium ve kendimi öneriorum :) birilerinin sizi durdurması gerekebilir...
direkler hazırmı?
|
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
peter pan
|
aslan, şokella fiyatlarına bi bakalım, şöyle toptan bolcanak alalım ki sonradan uğraşmayalım;)
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
t.j
|
noluyo kim spriptiz yapıyo..beni de alın yanınıza :)))
|
|
~ 576 gün
|
|
| |