ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  geyik  striptiz okulu
kucuk bir kiz cocugu ozcartman kucuk kiz cocugu arethusa sokella egitim yuvasi aslan67 peter pan degisiklik eglence okul dans striptiz
Sayfalar: 1  2  3  4  5  51  52  53  54  55  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
Alternatif eğlencenin sınırı yok. Sıradan hobilerinden sıkılan kadınlar, şimdi de striptiz dansının inceliklerini öğreniyor.

Çin’de geçtiğimiz günlerde açılan ilk ‘striptiz okulu’ vaat ettiği eğlenceli dersleriyle kadınların ilgi odağı oldu. Pekin’de kurulan ‘Roland Striptiz okulu’, sıradan hobilerinden sıkılan Çinliler'e alternatif bir eğlence sunuyor. Striptiz okuluna gelenler burada striptiz dansının inceliklerini öğrenirken bir taraftan da keyifli saatler geçiriyor.

Striptiz okulunun müdürü olan Luo Lan, bu tarz bir dansın her zaman seksle özdeşleştirildiğini, amacının bu inanışı kırarak öğrencilerine bı sıra dışı hareketleri eğlenceli bir şekilde öğretmek olduğunu belirtti.

hürriyet.com

eee.. büssürü insan var Çinde.. hangi birini eğlendiriceksin di mi ama :)) Türkiyede açılsa ne olurdu acaba?? ya da öğretmenler kim olurdu?
~ 582 gün   mesajın adresini al  

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu

1   ~ 582 gün   mesajın adresini al  

dreamworks®
dreamworks®
ben olurum öğretmen:)

bİtt®
bİtt®
Türkiyede miii düşünemiyorum wallaaaa

dahmer
dahmer
Bu resimler dersin başında çekilmiş heralde. :)
 4   ~ 582 gün   mesajın adresini al  

gölge
gölge
insanın içinde vardır o striptizcilik.....

h@nde
h@nde
ya allah akıl fikir versin dıyorum.insanların işi gücü yokda striptiz yapmayı öğrendiklerine inanamıyorum.türkiyede yapılsa heralde facıa olur ve arena gibi programlara cıkan masaj saloları gıbı olur sonu.

press
press
ellerine vermişler bi demir... dag inen bir kız döne döne :DDD
bu 5 günlük haber ama:D

h@nde
h@nde

ya nasıl insanın içinde vardır striptizcilik yok öyle birşey biz teşhircilikten hoşlanan insanlar değilizki içimizde olsun

gölge demis ki:

insanın içinde vardır o striptizcilik.....

erdemirtas
erdemirtas
yaa şuan aynı şeyler antalyada alanyada oluyor yani turkiyede de var ama okulu yaktu bence herşeyin tahsillisi makbuldür diorm ben:D
 1   ~ 582 gün   mesajın adresini al  

mutedil dalgalı
mutedil dalgalı
para..bu da...

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
nereye gidio bu insanlık..?

h@nde
h@nde
sanırım bazı ınsanlar insanlığı hayvanı güdülerle yaşamak olarak kabul etmeye başladı.yazık bızlere.daha neler görcez bakalım

-arethusa- demis ki:

nereye gidio bu insanlık..?

ahmet altuğ
ahmet altuğ
istanbulda var zaten beni götrmüşlerdi taksimde..hoş güzelde pek bi acaip ortamdı..
ankaradada var ama pavyon tehlikeli aman diim ..ahaha

ßµ®ãk
ßµ®ãk
brezilyada dans okulları var,maşallah rio karnavalında ne varsa hersey meydanda striptizciler daha gıyınık kalır onların yanında (: ehuehu kafiyelide oldu (:

Sayfalar: 1  2  3  4  5  51  52  53  54  55  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008