gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Geyik - striptiz okulu
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  26  27  28  29  30  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
Alternatif eğlencenin sınırı yok. Sıradan hobilerinden sıkılan kadınlar, şimdi de striptiz dansının inceliklerini öğreniyor.

Çin’de geçtiğimiz günlerde açılan ilk ‘striptiz okulu’ vaat ettiği eğlenceli dersleriyle kadınların ilgi odağı oldu. Pekin’de kurulan ‘Roland Striptiz okulu’, sıradan hobilerinden sıkılan Çinliler'e alternatif bir eğlence sunuyor. Striptiz okuluna gelenler burada striptiz dansının inceliklerini öğrenirken bir taraftan da keyifli saatler geçiriyor.

Striptiz okulunun müdürü olan Luo Lan, bu tarz bir dansın her zaman seksle özdeşleştirildiğini, amacının bu inanışı kırarak öğrencilerine bı sıra dışı hareketleri eğlenceli bir şekilde öğretmek olduğunu belirtti.

hürriyet.com

eee.. büssürü insan var Çinde.. hangi birini eğlendiriceksin di mi ama :)) Türkiyede açılsa ne olurdu acaba?? ya da öğretmenler kim olurdu?

1 Şubat 2007 17:21 ~ 1 Şubat 2007 17:29  mesajın adresini al  
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu

1 defa alkışlanmış (1)  1 Şubat 2007 17:22  mesajın adresini al  
dreamworks®
dreamworks®
ben olurum öğretmen:)

1 Şubat 2007 17:23  mesajın adresini al  
h@nde
h@nde
ya allah akıl fikir versin dıyorum.insanların işi gücü yokda striptiz yapmayı öğrendiklerine inanamıyorum.türkiyede yapılsa heralde facıa olur ve arena gibi programlara cıkan masaj saloları gıbı olur sonu.

1 Şubat 2007 17:26 ~ 1 Şubat 2007 17:27  mesajın adresini al  
h@nde
h@nde

ya nasıl insanın içinde vardır striptizcilik yok öyle birşey biz teşhircilikten hoşlanan insanlar değilizki içimizde olsun

gölge demis ki:

insanın içinde vardır o striptizcilik.....

1 Şubat 2007 17:29  mesajın adresini al  
erdemirtas
erdemirtas
yaa şuan aynı şeyler antalyada alanyada oluyor yani turkiyede de var ama okulu yaktu bence herşeyin tahsillisi makbuldür diorm ben:D

1 defa alkışlanmış (1)  1 Şubat 2007 17:29  mesajın adresini al  
h@nde
h@nde
sanırım bazı ınsanlar insanlığı hayvanı güdülerle yaşamak olarak kabul etmeye başladı.yazık bızlere.daha neler görcez bakalım

-arethusa- demis ki:

nereye gidio bu insanlık..?

1 Şubat 2007 17:35  mesajın adresini al  
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
acaba hakikaten Arena gibi programlara mı çıkardı böyle yerler yoksa ana haber bültenlerinin dandirik haberlerinin arasına mı girerdi?

1 Şubat 2007 17:42  mesajın adresini al  
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
yalnız resimlerden anladığım kadarıyla "direk" bu işin olmazsa olmazı..

1 defa alkışlanmış (1)  1 Şubat 2007 18:02  mesajın adresini al  
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
neymiş o imalar.??. çok ayıpsa yazmayın !!!

1 Şubat 2007 18:06  mesajın adresini al  
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
tamam yazmayın o zman..

1 Şubat 2007 18:11  mesajın adresini al  
lonelyyyy
lonelyyyy
Türkiye'de bunun okulu açılsa kesinlikle okulun bitmesini bekleyen çok insan olur...

1 Şubat 2007 18:15  mesajın adresini al  
lithium
lithium
ya bu da oryantal gibi bi şey ya.. nası türk insanı doştan oryantal ruhluysa insanın içinde olcak.. okul falan bok iş:)

1 Şubat 2007 18:24  mesajın adresini al  
banshee
banshee
Neden striptiz dersi alıyorsunuz hanımefendi?

- ayy selülitlere çok iyi geldiğini söylüyorlar, ve haftada 4-5 beden incelebilir mişim, bir de evde kocama oynuyorum.

1 Şubat 2007 18:30  mesajın adresini al  
lithium
lithium
ya zaten gerek de yok.. zaten soyunamaya meraklı ülkeyiz olaya sanat girse neeee girmese nee?!

1 Şubat 2007 18:31  mesajın adresini al  
natluss
natluss

hakkaten enteresan olurdu.yarışma ismi de "top star of the striptiz"
mi olurdu ne..

tutbenidüşmeden demis ki:

Bunun da yarışması olsa türkiye de keşke. Smslerle birinciyi seçsek. :-) ben jüri üyelerini merak ettim kim olur sizce?

1 Şubat 2007 18:33  mesajın adresini al  
banshee
banshee
Çok ulusluğumuz eksik.

1 Şubat 2007 18:35  mesajın adresini al  
takma isismi
takma isismi
soyunup protesto edelim bu işi.. turklere yakısmaz dıyee

1 Şubat 2007 18:50  mesajın adresini al  
boomerang ¹³
boomerang ¹³
iki ucu boklu seçenek..

1 Şubat 2007 18:53  mesajın adresini al  
sevde
sevde
allah sonumuzu hayr eylesin...bari açtiklari yerin adini "okul" koymasalar.
okulllara hakaret resmen

1 Şubat 2007 19:33  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  26  27  28  29  30  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008