| |
kucuk bir kiz cocugu
|
ilk yayınlandığı günleri hatırlıyorum ben .. Ali küçücüktü.. zaten onun günlüğüydü dizi.. pazar günlerinin en büyük eğlencesiydi.. şimdi Flash Tvde tekrarları var .. keşke en eskiden tekrar verseler de izlesek..
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
peter pan
|
başlarken heyecanlandığım, bitiş müziğiyle ve Ali'nin konuşmalarıyla beraber içime bi sıkıntı veren bir dizi idi. o biter ardından parliament sinema kulübü başlardı, ödevler yapılmamış olurdu, sabahçıysak yapacak vakit yoktu, ve çoğu ilkokulda olduğu gibi öğretmen korkusu sarardı:)
bi de bu Ali ve ailesi Almanya'dan geliyorlardı değil mi?
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
abbas
|
Çocukla beraber büyüdük, tek farkımız o baya bi para kazandı..
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
unknown artist!
|
ne sevimsiz bi diziydi o ya rabbim!
ıııııııııııııjyghk! yöneticisi olsun kapıcısı olsun ...
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
banshee
|
PAzarları yayınlanırdı Trt 1 de. Banyomu yapar, otururdum başına. Kapıcıya sinirdim.Neyse alakamız yok onunla. Çarpım tablosunu soran bir adam vardı, bazen ben de bilemezdim,bir de tin tin odaya koşar defterin arkasından bakardım cevaba :) Bitince dizi uyku saatidir. Hey gidi günler hey.
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
bi de bu Ali ve ailesi Almanya'dan geliyorlardı değil mi
evet .. dayıları vardı bi de rahmetli Yaman Okay.. Bilge'nin ilk kocası vardı Osman..
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
ruin
|
evet ya banyodan sonra ödevler bitmişse rahat rahat izlerdim :)
ama ödevler bitmemişse annem izin vermezdi.o parliement sinema klübünün müziği hala aklımda.ailece oturup izlerdik ne güzeldi
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
ahmet altuğ
|
süper baba ve bizimkiler..ne zaman olsa izlenir..süper baba da bi sıra verildi rastlıyordum kanal 1de hala veriliyor mu??
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
ruin
|
kapıcı cafer hep şöyle derdi:buyrun efenim buyruunn bir de onun papağanı vardı sabri beye laf sokardı ahahah
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
süper baba favorimdi ama bizimkilerin de bi bölümünü bile kaçırmadım...
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
ruin
|
ahahaha evet o süperdi :)
öpiyim öpiyim falan derdi bilgeye aşıktı değil mi?
-arethusa- demis ki:
dunkof yaa :))
|
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
bylge
|
ben de geçen rastladım heycan oldm ablamla tartışmaya başladık şu bölemydi bu bölemydi filan die güzel diziydi valla sona alinin günlüğü olmaktan çıkmıştı sanırım ama di mi???
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
arethusa//lúthien
|
ahahaha evet o süperdi :)
öpiyim öpiyim falan derdi bilgeye aşıktı değil mi?
evt ya süperdi...
sabri beyde rahmetli oldu :(
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
sabri beyde rahmetli oldu :(
evet ya :( babaanneyle dede de ölmüştü..
|
|
~ 583 gün
|
|
| |