ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ey kantin sakinleri nedır bu sessızlık nedır bu müşkülpesentlik nedir bu bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık (ne alakaysa :P ) nedir bu bitse de gitsek havası yoksa geyik damarlarımızdan bırı mı alındı bu gece :P
1 Şubat 2007 03:54
press
valla ben ortalıgı kızıştıracak pottanseyele sahibim ..bu gün lennie yok belkide ondandır:DD
1 Şubat 2007 03:57
bravado
walla benım geyık damarlarım duruyo alım allah yaparım geyıgımı :P
1 Şubat 2007 03:57
bravado
lennie nın kutsal gorevını ben mı devralsam acaba bugun :P (arkadaslar kınamayın sakın benı hersey kantın ıcın :P )
1 Şubat 2007 03:58
^^^^
lennie olsa bissürü başlığı açmıştı yine:)
zaten bi o başlığa bi buna derken zaman nası geçio annamıorus:)
1 Şubat 2007 03:59
press
bu saate kadar hala biri bana mesaj atarmı die bekleyen genç kızlarımızvar:D yanda bekleyen 14. şubatcı gençlerde var ...mart yaklaşıyo..su tüketimi azaldı böle olması normall...ne geyik yaptım bee
1 Şubat 2007 03:59
press
zaten geyik konusu açmışın burdan sana lennie die sallaymam... ilişkiler bölümünde belki:D
1 Şubat 2007 04:00
^^^^
süper oldu walla:)
ee buldun cevabı demis ki:
bu saate kadar hala biri bana mesaj atarmı die bekleyen genç kızlarımızvar:D yanda bekleyen 14. şubatcı gençlerde var ...mart yaklaşıyo..su tüketimi azaldı böle olması normall...ne geyik yaptım bee
1 Şubat 2007 04:01
bravado
ulan su sıteyı kamu hızmetıne acalım ya dırek ortakantin dating service dıye bı kampanya baslatalım kampanyanın basına da lennie yı koyalım ve ya bu kampanyaya dahıl olma ya da forumlara yazma sartı koyalım bak forumlar nasıl patlıyor o zaman :P
1 Şubat 2007 04:01
bravado
harbıden ya bak motorlu resmını de koymusun varya baktıkca " ya elcın nasıl benden once baslık acar "dıye dovunup duruyorum ozentıden oldum burda :P
the angelizer demis ki:
bana özendinn dimiyy, gittin hemen başlık açtın:)
1 Şubat 2007 04:02
bravado
tecrubeylen onaylandı mı ? :P
the angelizer demis ki:
ilginç bişi söliyim mi özel mj bekleyen cici kızlarımız varsa, ilginç başlıklar açsınlar ciddiyim işe yarıyo, anında arkadaşlık teklifleri, pmler havada uçuşuyoo oo yea
1 Şubat 2007 04:03
press
valla geçen 4 de bakıyom biri yazmıyo ama 40 kişi var ve enaz bii saat nette kaldılar...bekçimi tuttular kantine forumlar çalınmasın die merak ediyom...
gençken bende denedim ..burası forum sayfası ..yemiyolar kimse yediremiyo ama bi umuttur gidiyo:DDD
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9114
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.