:d çok saolun şimdi oldu çok sevgili ve yardım sever arkadaşlarım benim.. canlarım:D hissettim ben burdan iş çıkacaaanı :D
1 Şubat 2007 02:58
mjora
bu arada ben hep yokuş aşaaa boşaa alırım vitesi...alışkanlık:P
11 Şubat 2007 02:59
mutedil dalgalı
balık vermeyin,balık tutmayı öğretin...
işte sizler erdemlisiniz..
1 Şubat 2007 03:00
bravado
bu arada kretzsche yardıma baktım harbıden bulamadım ben arkadas sılmeyı yoksa o benım kendı salaklıgım mı? :P
1 Şubat 2007 03:00
serkan a.k.a deja`vu
ben duz yolda bıle bosa alırım walla,fırsatını bulayım yeter,ılerde kırmızı yanıodur,kasıs vardır,trafık sıkısmıştır.. bı gun duz yolda bosta hızlanmayı orenırsem bıttı bu iş ztn
1 Şubat 2007 03:02
kretzsche
estafurullah ama oraya bakıp da arkadaşlarım kısmında neler olup bittiğini okuyan birisi soldaki "arkadaşlarım" menüsüne girip oradaki "sil" butonunu görünce ne işe yaradaığını az çok tahmin eder muhtemelen .. yoksa o zaman mouse kullanmaktan başlamak lazım .. işte elinle tutuver.. sonra sol tuşa tıkla falan diye..
1 Şubat 2007 03:02
bravado
bu arada "yardım" da hala "arkadasların profılınde 3 ayrı kutucukta...." falan yazıyo haberınız olsun :D
kretzsche demis ki:
estafurullah ama oraya bakıp da arkadaşlarım kısmında neler olup bittiğini okuyan birisi soldaki "arkadaşlarım" menüsüne girip oradaki "sil" butonunu görünce ne işe yaradaığını az çok tahmin eder muhtemelen .. yoksa o zaman mouse kullanmaktan başlamak lazım .. işte elinle tutuver.. sonra sol tuşa tıkla falan diye..
1 Şubat 2007 03:05
bloodlust
açılan topiclere bu vardı demeye ne gerek var bi türlü anlamış diilim..
kamyoncuların otobanlarda yaptıgı bi şiydir bu olay..
11 Şubat 2007 04:55
dreamworks®
çıktığın vitesle ineceksin derler ama kerizliğe gerek yok sal boşa..
1 Şubat 2007 06:42
ßµ®ãk
duz yolda bıle vitesi bosa aldıgım olur,once ıbreyı zorlayıp daha sonra bosa alıp sakın sakın sağ şerittden olan biteni izlemekde gusel ((:
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9112
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.