| |
serkan a.k.a deja`vu
|
arkadaşlar tatil dönüşü artık gelenek halıne gelen halısaha maclarına bır yenısını ekleyelım dıorum..son maçta bol bol satış yedik gerçi ama millet evine gidiyodu bu sefer hem önceden acmıs olalım yeni katılımlar görelim hem de tam kadroyla cıkalım dedık.. maç en erken 15 şubat olmak üzere istediğimiz zamanda ayarlanacaktır..
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
dreamworks®
|
19-21 şubat arası olur derim..
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
manas
|
13 şubatta geliyorum sayın de'javu a.k.a. serkan.
Acaba bende oynayabilir miyim? ilk kez katılacam helecenlıyım..yapabilir misiniz ki acaba yalan olmasın...yalan olmazsa katılmaktan kıvanç duyarım..
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
darth varyok©
|
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
vassago
|
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
mali
|
bende oynamak isterim valla...
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
serkan a.k.a deja`vu
|
gel çaylak gel, süründün zaten son maçta belki bu sefer bi işe yarar,erzurumda annen beslemiştir biras seni; biras da dinlendiysen ne ala biraz yorarsınız belki bu sefer :)
manas demis ki:
13 şubatta geliyorum sayın de'javu a.k.a. serkan.
Acaba bende oynayabilir miyim? ilk kez katılacam helecenlıyım..yapabilir misiniz ki acaba yalan olmasın...yalan olmazsa katılmaktan kıvanç duyarım..
|
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
serkan a.k.a deja`vu
|
arkadaşlar önce kadroları ayarlıyalım sonra herkese göre tarihe karar veririz, cidden gelirim diyorsanız listeyi kopyalayıp adınızı ekleyin
1. Serkan Uğuz
2. Onur Şenol
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
iksir
|
onur 5 kilo alıp gelir, koşamaz
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
bbaykul
|
16 şubat 19 şubat aralıklarında ankaradayım aga ayarlayın o tarihlere biraz top nasıl oynanırmış gösterelim 19 şubat pazartesi olsun mesela mahmut kardeşim de gelsin.
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
serkan a.k.a deja`vu
|
la olm okumuon mu yazdıklarımı :) sız gelcez dıın de ona göre ayarlarız ayarlıın bız gelelım dıınce olmuo.. gelıosan yaz ben alıcam sana 18 ıne maç söz :)
|
|
~ 583 gün
|
|
| |
bbaykul
|
ok mahmut la konuşup hallederiz.
|
|
~ 583 gün