ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  niye hep ilk adımı erkekler atmak zorunda?
teklif erkek ilk adim
Sayfalar: 1  2  3  4  5  31  32  33  34  35  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

:::::kirem:::::
evet arkadaşlar bu akşam ki geyik bu çevremdeki kız arkadaşlarımdan biliyorum ki mesala birini beğeniyolar/ hoşlanıyolar ama illede o gelsin o gelsin diye triplere giriyolar. ortakantin ahalisi artık bu gidişe bir dur desin şidi burda hayır öyle değil değişti diyenler olucak ama hala kızlar çocukluğumuzun dansa davet oyunu gibi teklif beklemekteler
~ 583 gün   mesajın adresini al  

dreamworks®
dreamworks®
evde kaldıklarında görürüm onları:)
 2   ~ 583 gün   mesajın adresini al  

tabii yaa yıllarca da o beğendikleri kişiyi konuşurlar. büyük aşk yaşamışlar gibi

.dreamworks. demis ki:

evde kaldıklarında görürüm onları:)

çemberimde gül oya
çemberimde gül oya
sizde atıverin ilk adımı nolcak

özcartman
özcartman
ben de hep takılmışımdır buna.ilişki iki kişilik yaşanır ama adımları hep erkek atar.biliyorum bi çok kız toplum böyle öğretmiş diycek ama kızlar toplumun kadına verdiği rolleri kabul etmiyolar artık.sadece hukuki konularda değil sosyal konularda da eşitlik var diyolar.o zaman niye hep erkekten bekleniyor

atıyoruuz zaten sorun bbunun baymasıı

çemberimde gül oya demis ki:

sizde atıverin ilk adımı nolcak

özcartman
özcartman

kız gidip ben senden hoşlanıyorum desin demiyoruz.ne bilim mesela bi arkadaş ortamında tanışıldı ve bi elektriklenme oldu.bi şekilde (muhtemelen erkeğin istemesiyle) telefonlar alındı.kız tel başında arasın da bi randevu ayarlasın diye bekler.halbu ki o da arayabilir.karşıdaki erkek kaşar gözüyle bakmaz

*gln* demis ki:

"hala kızlar çocukluğumuzun dansa davet oyunu gibi teklif beklemekteler" siz erkekler böyle söylüyorsunuz!! Ama bir kız gelip sizle tanıştığı zamanda hepiniz ama hepiniz direk kıza kaşar gözüyle bakarsınız!!

yok abi onlar anca otursun beklesin "aa aricak miiiiii?" aa bana çıkma teklif etttiiiiiiaaaa!!!""" diye diye

özcartman
özcartman
bu önyargını neye borçluyuz

ufoozgur
ufoozgur
eer adımı erkekler atarsa reddedilme olasılığı sözkonusudur. fakat kızların attığı adımlar pek böyle sonuçlanmaz. erkekler heyecan ararlar..bu yüzden ilk adımı onlar atarlar :P

özcartman
özcartman
sana demedim önyargılısın diye kirem angelizere dedim

peter pan
peter pan
delikanlı adam, ilk adımı kıza bırakmaz.

işler b.ka sararsa zaten kötü bi durum olur. bunun kızın veya erkeğin ilk gelmesiyle pek bi alakası yok

the angelizer demis ki:

ööölee bi bakar ki.. hemen değil ama işler b.ka sardıktan sonra..

özcartman
özcartman

aşk konusunda heyecan mı.diğer erkekleri bilmem ama hiç bana göre değil:))

ufoozgur demis ki:

eer adımı erkekler atarsa reddedilme olasılığı sözkonusudur. fakat kızların attığı adımlar pek böyle sonuçlanmaz. erkekler heyecan ararlar..bu yüzden ilk adımı onlar atarlar :P

*gln*
*gln*

hiçte beklediğimiz yok!!eğer numaramı alan bir erkek geri beni aramadıysa benim zaten öyle bir insanla işim olmaz!! ne istediğini bilen kişi, zaten kendi isteyerek yapar bazı şeyleri!!cinsiyet farketmez!!ama biri benim numaramı aldıysa ben değil o aramalıdır!!

:::::kirem::::: demis ki:

yok abi onlar anca otursun beklesin "aa aricak miiiiii?" aa bana çıkma teklif etttiiiiiiaaaa!!!""" diye diye

Sayfalar: 1  2  3  4  5  31  32  33  34  35  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008