gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Aktivite - Uni final party, bu cuma - ortakantinlilere 1+1 !
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
ortakantin.com
ortakantin.com
Merhaba arkadaşlar...

Birkaç gündür sitede bannerını gördüğünüz UNI FINAL PARTY bu haftasonu, Cuma gecesi BALANS'ta yapılacak.. Ayrıntıları bir sonraki mesajda ekliyoruz.

ortakantinlilere özel bir kampanyamız var.

Kapıya isminizi yazdırıyoruz, bir bilet alana bir bilet bedava.

Bu ayrıcalıktan yararlanmak için bize özel mesaj atın ve adınızı soyadınızı yollayın! . . Cuma gecesi Balans'a girerken ortakantin listesinde adınız olduğunuzu söyleyin . Bir bilet fiyatıyla iki bilet alın....

31 Ocak 2007 16:38  mesajın adresini al  
ortakantin.com
ortakantin.com
UNI FINAL PARTY / AYLİN ASLIM & üçnoktabir

Sezonun en heyecanlı sınavı Balans'a; Uni Final Party

Tüm bir ders yılının bütün acısını çıkarmaya aday gece, Uni Final Party, 2 Şubat Cuma akşamı Balans'ta.

Kalabalık bir sahnenin kurulacağı gecede rock müziğimizin sempatik isimlerinin yanı sıra, üniversite toplulukları da yer alacak.

Aylin Aslım
Üçnoktabir
Serin (Sabancı Üniversitesi)
Jukebox (Boğaziçi Üniversitesi)
Baalorc (istanbul Üniversitesi)
Dj Tuuce (Radyo Boğaziçi)

Uni Final Party, 14 üniversite ve 10 öğrenci kulübü'nün katılımıyla gerçekleşecek.

Aylin Aslım

Aylin ilk kez Zeytin adlı kız topluluğu ile dikkat çekti. Ardından Süpersonik adını verdiği topluluğu kurdu ve alışılmadık elektronik altyapılı repertuarına karşın kısa sürede kendine has bir izleyici kitlesi yarattı. Kısa bir süre sonra kendi adı ile çalışmaya karar veren Aylin, 2000"de "Gelgit" isimli alternatif elektronik pop albümünü Power Records"dan çıkardı.

Sayısız konser ve organizasyonda sahne alan Aylin, bir çok sanatçının katıldığı "Savaşa Hiç Gerek Yok" single"ında yer aldı. 2003"ten itibaren elektronik sound üzerine kurulu ilk albümünün şarkılarını sahnede Süt"lü adını verdiği proje dahilinde, sert rock versiyonlarıyla söyledi. Bir yıl sonra Murathan Mungan"ın "Söz Vermiş Şarkılar" albümünde "Kimdi Giden Kimdi Kalan" şarkısını yeniden yorumladı. Aynı yıl Fatih Akın"ın "Duvara Karşı" filminde ilk albümünden "Senin Gibi" adlı şarkısı yer aldı. 2005"te Teoman"ın "Balans ve Manevra" filminde rol alan Aylin, ikinci albümünü Pasaj Müzik etiketiyle yayımladı: "Gülyabani".

üçnoktabir

üçnoktabir (eski adıyla Spitney Beers), 2002 yılında kuruldu. Cenk Turanlı (bas gitar), Barış Ertunç (gitar), Mehmet Demirdelen (davul) ve Melis Danişmend (vokal)"den oluşan grup, uzun süredir çaldığı Beyoğlu - Mojo"da kendine has bir dinleyici kitlesi edindi. Alanis Morissette, Foo Fighters, Pearl Jam, Skunk Anansie, Men At Work, Tori Amos, Violent Femmes gibi grupların / isimlerin parçalarını yorumlayan üçnoktabir, zaman içinde repertuvarına kendi bestelerini de dahil etti.

2005"te altı parçalık demosunu hazırlayan grup, şimdiye kadar Bursa'da, Eskişehir'de, İstanbul'daki pek çok barda, ilki Balans, ikincisi ise Haydarpaşa Garı"nda düzenlenen Taksim - Kadıköy Karşılaşması"nda, aralarında Boğaziçi, Koç, İstanbul ve Sabancı"nın da olduğu üniversitelerde konserler verdi. 2004 yılında Tuborg Modern Rock Festivali kapsamında Pink'in öngrubu olarak sahne alan üçnoktabir, albüm hazırlıklarını sürdürüyor.

31 Ocak 2007 16:38  mesajın adresini al  
ortakantin.com
ortakantin.com

tarih : 02 Şubat Cuma, 21:00
mekan : Balans Music & Performance Hall istanbul - taksim

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saatler kapı açılış saatleridir.

25 YTL -> ortakantinlilere bir alana bir bedava! lütfen mesaj atıp adınızı yollayın...

31 Ocak 2007 16:40  mesajın adresini al  
bravado
bravado
super olmus ya keske ıstanbulda olsaydım...

31 Ocak 2007 17:03  mesajın adresini al  
dreamworks®
dreamworks®
ankara'da da isteriz:)))

31 Ocak 2007 17:46  mesajın adresini al  
o şimdi plajdaa
o  şimdi  plajdaa
Ankaradayız amaaaaaaaaaaaaaaaa:(:(:(:(:(

31 Ocak 2007 19:18  mesajın adresini al  
blam_
blam_
hımmm ,iimiş

31 Ocak 2007 20:26  mesajın adresini al  
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
ortakantin gümbür gümbür geliyor.. durdurabilene aşk olsun..

31 Ocak 2007 20:35  mesajın adresini al  
koray
koray
istanbuldaki arkadaşlar bu partiyi sakın kacırmayın keske ben ıstanbulda olsaydım yada bu partı izmirde olsaydı da bende gidebilseydim:(özellikle üçnoktabir inanılmaz bir grup Melis'in sesi de kendiside sarkılarıda cok güzel...gidenlerden ricam benim için ^^bahçe^^ sarkısını ısterlerse cok sevinirim:))...
bu partilerden izmirde de istiyoruz...

31 Ocak 2007 22:32  mesajın adresini al  
boomerang ¹³
boomerang ¹³
balansı sevmiyorum.. teoman ile alakalı olsa gerek.. ;o/

1 Şubat 2007 00:04  mesajın adresini al  
h@nde
h@nde

nıhancım ben forumlara konu olan kısıyle gıtmeyı dusunuyorum.sende gel ıstersen hem bırakabılırde senı.

-arethusa- demis ki:

davet gelmedi bana kimseden...

1 defa alkışlanmış (1)  1 Şubat 2007 00:16  mesajın adresini al  
boomerang ¹³
boomerang ¹³
nihan yanına aprenax al..

1 Şubat 2007 00:44  mesajın adresini al  
h@nde
h@nde

komikmisin?
boomerang ¹³ demis ki:

nihan yanına aprenax al..

1 Şubat 2007 00:51  mesajın adresini al  
thuringwethil
thuringwethil
hazır cuma bütünleme de bitiyor.. :l
kimse de kalmadıki istanbulda.. :s du bakalım :o

1 Şubat 2007 01:36  mesajın adresini al  
artun
artun
Niye ANKARA'da YooOooOooKK :(

1 Şubat 2007 02:51  mesajın adresini al  
bravado
bravado
nıhancım ben forumlara konu olan kısıyle gıtmeyı dusunuyorum.sende gel ıstersen hem bırakabılırde senı.

allah nıhan oldurulmek ıster mısın kurtulmak ıcın ben bu yuce gorevı yapabılırım :P maksat ınsanlar ıskence cekmesın atlar bıle can cekısırken vurulur :P

1 Şubat 2007 03:57  mesajın adresini al  
bravado
bravado

ulan ınsan o kadar tusa basana kadar bı "alkış" butonunu tıklar :P

the angelizer demis ki:

+9846548486344

2 defa alkışlanmış (2)  1 Şubat 2007 03:59  mesajın adresini al  
cenk_arkan1905
cenk_arkan1905
güzel bir organizasyon ama
1.si nie Ankarada yok
2.si yarın bizim okul açılalı bir hafta olacak :)

1 Şubat 2007 23:08  mesajın adresini al  
o şimdi plajdaa
o  şimdi  plajdaa
offff:(

2 Şubat 2007 00:46  mesajın adresini al  
no pasaran
no pasaran
ankarada da sinema organizasyonu var aynı gün 1de idare edin şimdilik:)

2 Şubat 2007 02:21  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008