ortakantin insanı ztn geyiğe müsaid:) ciddi olun kardeşim burda kimlik bunalımından bahsediorum :)
31 Ocak 2007 11:13
dogujan
zamanında çok tartıştık bu konuyu ama nafile bişe çıkmadı alışırsın sende zamanla
damla demis ki:
ortakantin insanı ztn geyiğe müsaid:) ciddi olun kardeşim burda kimlik bunalımından bahsediorum :)
31 Ocak 2007 11:15
dogujan
ya sen baya eskiymişin alısırsın dedim ama damla
31 Ocak 2007 11:17
damla
baya eskiyim :)
köle kral demis ki:
ya sen baya eskiymişin alısırsın dedim ama damla
31 Ocak 2007 11:19
dogujan
hayyydeeee(sarkı dinlerken denirmi bu laf yaaa koptum )
31 Ocak 2007 11:19
hakan dinçer
zamanında bizde çok dedik aman şu nickler olmasın,yonjaya dönmesin falan die ama kabul görmedi isteğimiz..
31 Ocak 2007 11:33
kretzsche
madem öyle bir isteğin var o zaman bölümüne "amme hizmeti" yazma.. sen amme hizmeti bölümünde mi okuyorsun arkadaşım? laf ola beri gele
31 Ocak 2007 11:36
kretzsche
iyi oldu iyi .. isim soyadı rahatsız ediyor insanları .. internet "anonymous" denen şeyle örtüşüyor.. kişisel bilgileri mümkün olduğunca az vermek lazım ..
sen iyi niyetli olsan bile karşındaki olmayabiliyor. .
bir daha bir proje yaparsam minimum kişisel bilgi verilecek şekilde yapacağım .. şu sitede okulların, bölümlerin gözükmesi bile rahatsız ediyordur birçok insanı
31 Ocak 2007 11:37
dogujan
adminmisin sen banamı ole gelio
kretzsche demis ki: ..
bir daha bir proje yaparsam minimum kişisel bilgi verilecek şekilde yapacağım
31 Ocak 2007 11:39
yagmurdamlası
bence bunun o şekilde olması şart değil.yani zaten konuştuğunuz biriyse ismini öğreniyorsunuz ve o şekilde hitap ediyorsunuz.diğer insanların isminizi bilmesine pek de gerek kalmıyor bu durumda.
31 Ocak 2007 11:40
damla
ya amma olay oldu:D ben diorumki sadece insanlar diorumm isteklerine göre profillerinin bi köşesine isimlerini yazarlarsa ben utlu olruum :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9084
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.