öyleymiş, ben de olayın saldırıya uğrayan gençlerden birinin ağzından anlatılışını 28 Ocak 2007 tarihli Hürriyet Pazar'da okudum.
a. bandini demis ki:
Sanırım bu olayın gerçekleştiği zamanda genç olsak feci travmaya girerdik. Tam ne zaman olduğunu bilmiyorum ama; Ankara'da Cumhurbaşkanlığın oralarda bir evi basıyor 3-4 eleman. Evde kalan kızlı erkekli gruba günlerce tecavüz ve işkence.
Hatta geçenlerde arkadaşın dediğine göre -ne kadar doğru bilmiyorum- Heriflerden teki içki almaya giderken, bir kamyon şöförü görmüş "Hayrola gene iş mi var?" demiş.
Bilemiyorum; ama bildiğim bir şey var bu herifler kesin Rahşan affıyla çıkmıştır dışarıya.
31 Ocak 2007 10:59
pinky chocolatte
hikayenin aslında gerçekten de sokakta görenler "hayrola abi yine kurban mı kesiyosunuz" demiş ve gülmüş. adamlara kimsenin sözü geçemiyomuş yani. hatta gazeteye röportaj veren adamı bi ara bakkala mı ne yollamışlar, polise haber verirsen kızlardan birinin kafasını keserim tehdidiyle, adam bakkala nolur abi halimi görmüyomusun yardım et gibisinden yalvarmış, adam da git işine başımı belaya sokamam ben onlarla gbi bişey demiş. inanamadım,tüylerim ürperdi okuynca..
ayrıca film, olayın gerçek kşilerine danışılmadan yapılmış. hikayeyi okuduktan sonra, eh bi de nejat işler wr diye gtmek istiyorum açıkçası ama, o kadar şiddeti kaldırablrmym bilmiyorum..
31 Ocak 2007 11:17
ahmet altuğ
İlginç bir filme benziyor..Nejat işlerin filmde olması yönetmeninde Serdar akar gişe yapmasına yardım eder..en kısa zamanda gidilesi filmlerden..
31 Ocak 2007 12:25
bİtt®
geçen gün bende gazetede olayı bizzat yaşayanlardan birinin röportajını okudum.gerçekten tüylerim diken diken oldu.inanamadım.
birde bu röportajı yapan kişi hrant dink öldürüldüğünde ordaymış.öldürülmeyle ilgili farklı yorumlar da yaptı.herkesin aklına ister istemez ''filmin reklamımı acaba''geldi.artık medyanaın haberlerinede inanmamaya başladım.
ama gerçek olan bişey varki 5 genç tecavüze uğradı.hem erkek hem bayan.üstelik yaşları 18-21 arasında.olayı yaşayanın anlattığına göre o kadar çığlık attık hiçkimsemi duymadı diyo.üstelik evi basan kişilerde bu gençlerle aynı apartmanda kalıomuş.
valla o kadar çok şey anlatılmışki bende şaşırdım.bu kadarda olmaz dedim.nerde yaşıyoruz biz?
31 Ocak 2007 13:58
frodo
ya bence psikopattır action filmleridir hiç girmeyelim yarışa hollywood deli gibi paralarla bunları çok güzel yapıyo. avrupa da ise ki bizde de güzel örnekleri var duygusaldır psikolojik filmlerdir falan daha güzel. babam ve oğlum geldi aklıma bak yine ağlayasım geldiiiiiiiii....
131 Ocak 2007 15:51
serkan a.k.a deja`vu
iide abi insanlar yarışa girelim,acaba onlar gıbı olabılırmıyıs dıe ozentılık yaparak fılm yapmıolarkı,bence uretken olmak,özgün olmak her zmn guzeldır,hem Türk'ten ala da psikopat yoktur herhalde :P hoş şu var hakkaten biz korku filmi cekmesek iyi olur cunku bu gune kadar başarabildiğimizi görmedım,komik oluo daha çok ama hollywood bu işte cok ıı,avrupa gusel yapıo dıe dusunursek herseyde kaybederıs..
frodo demis ki:
ya bence psikopattır action filmleridir hiç girmeyelim yarışa hollywood deli gibi paralarla bunları çok güzel yapıyo. avrupa da ise ki bizde de güzel örnekleri var duygusaldır psikolojik filmlerdir falan daha güzel. babam ve oğlum geldi aklıma bak yine ağlayasım geldiiiiiiiii....
31 Ocak 2007 21:55
bigbang
türk sineması için bi ilk dönüş yok tarzı
31 Ocak 2007 22:11
joe_
kesinlikle gidilesi ve görülesi bir film:) bir kaç bariz hata olsa da çekimlerde ben çok beğendim filmi... oyunculuklarda iyiydi... yalnız nejat işlerden daha iyi bir perdormans beklerdim kötü değildi ama daha iyi olabilirdi bence...
bir de siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama irriversible ya benzettim ben biraz filmin akışını sondan başa gitmese de en sonda olayın çıkış noktasına gidilmesi güzel olmuş
3 Şubat 2007 21:13
yonetmensfk
kaliteli bir film'e benziyor
3 Şubat 2007 22:12
serkan a.k.a deja`vu
filme bugun gittim buyuk beklentılerle,fılm boyunca cok carpıcı bısı cıkıcak bu ısın altından bekle bekle fılmın sonunu getırdım,bekledıgım cıkmadı..fılm fılm olarak cok basarılıydı da ıste keske neden sonuc ılıskısıne bıraz daha agırlık verselermiş,genede izlenilesi bi film..cogunlukla nejat işlerin performansı kurtarmıs ztn olayı..
3 Şubat 2007 22:17
fanfan
gazetedeki röportajı sanırım çoğu kişi okumuş,hakkaten korkunç. ama yapımcılar maalesef filmi çekmeden önce gerçek hikayenin mağdurlarından herhangi bir izin almamış,ya da onların fikirlerini almamış.kötü yapmışlar
filmi izlemedim ama bakalım, 'sebepsiz şiddetle yeni tanışan Türk halkı' için bu tarz sahneler yumuşatıldı mı merak ediyorum
4 Şubat 2007 00:15
~balım~
Bundan 10 sene önce Ankara'daki bir olaydan yola çıkılmış ayet etkileyci ben beğndim şiddet unsurunun günümüzde ne halde olduğunu açıkça gözler önüne seryor ilmi izlerken acayip gerildim nnejat işler iyidi bence hoş ben ona kötü karakterini pek konduramadım başka birii daha iyi oynayabilirdi rolü üzerine tam oturabilirdi
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9079
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.