ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Barda
ucnoktabir turk sinemasi nejat isler
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

serkan a.k.a deja`vu
serkan a.k.a deja`vu
arkadaşlar bu cuma yani 2 Şubat 2007'de vizyona giricek film çok ses getireceğe benzer.. Serdar Akar'ın yönettiği, Nejat İşler,Serdar Orçin, Burak Altay, Melis Birkan gibi yetenekli oyuncuların rol aldığı film şimdiden çok ilgimi çekti açıkcası.. Şiddet ve tecavüz sahnelerinin bol bol işlendiği filmde adalet duygusunun önemine dikkat çekilmek istenildiği söyleniyor..

31 Ocak 2007 01:38   mesajın adresini al  

gokkche
gokkche
evet. bu filmin tanıtımını isledim. artık Türkler de bööle psikopat filmleri çevirmeye başladı. umarım bu da bi facia deildir. nejat işler oynuyosa deildir di mi ama:P
31 Ocak 2007 01:40   mesajın adresini al  

a. bandini
a. bandini
Bu film ailelerin sadece daha çok aramasını ve çocukları sıkboğaz etmelerini yasallaştıracak =)
"Bak bu yüzden endişeleniyoruz" , "Ya sana da bunlar olursa" , "Biliyorsun bunlar gerçekten oldu" gibilerinden ve daha kuvvetli desteklenmiş cümlelerle daha çok karşılaşacağız.
PÖF!
31 Ocak 2007 01:41   mesajın adresini al  

_erniko_
_erniko_
film zayıf işlenmiş kamera çekimi kötü amatör bi film konu güçlü ama .
31 Ocak 2007 01:41   mesajın adresini al  

mutedil dalgalı
mutedil dalgalı

daha vizyona girmemiş yahu..

_erniko_ demis ki:

film zayıf işlenmiş kamera çekimi kötü amatör bi film konu güçlü ama .

31 Ocak 2007 01:42   mesajın adresini al  

serkan a.k.a deja`vu
serkan a.k.a deja`vu
gecen gun baska bı fılmle ılgılı bı forumda tartısılmıstı son zamanlarda kotu fılmler cekılıo dıe ama bence onumuze guzel ornekler de gelıo,bu türde fazla film olmamakla bırlıkte bence basarılı bı calısma olmuş,yada en azından ben cok gaza geldım fragman fılan guzel olunca ama tabı fragmanı guzel olup da dandık olan cok fılm var...
31 Ocak 2007 01:43   mesajın adresini al  

serkan a.k.a deja`vu
serkan a.k.a deja`vu
bu arada filmin soundtracki de bence hoş olmuş...

31 Ocak 2007 01:44   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
dün galasındaydım bu filmin,gayet başarılı ben baya gerildim,görüntülerde güzeldi,konu da..
31 Ocak 2007 01:44   mesajın adresini al  

mutedil dalgalı
mutedil dalgalı
serdar orçin de iyi oyuncudur.."bekleme odası"nda seyretmiştim ilk olarak,filmografisinde...dizilere de çıkıyor galiba,onu görmezden gelelim..
31 Ocak 2007 01:45   mesajın adresini al  

bylge
bylge

hakkaten pöff yaaaa:((((((zaten zor izin alıorm:D

mr.jay demis ki:

Bu film ailelerin sadece daha çok aramasını ve çocukları sıkboğaz etmelerini yasallaştıracak =)
"Bak bu yüzden endişeleniyoruz" , "Ya sana da bunlar olursa" , "Biliyorsun bunlar gerçekten oldu" gibilerinden ve daha kuvvetli desteklenmiş cümlelerle daha çok karşılaşacağız.
PÖF!

31 Ocak 2007 01:45   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
heyecanla gideceğim bir film..
31 Ocak 2007 01:46   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
enteresan duruyor. nejat isler ve iskence sahneleri de bana "mustafa hakkinda hersey" i hatirlatmadi degil dogrusu =)
o super filmdi mesela.
31 Ocak 2007 01:47   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008