ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
arkadaşlar bu cuma yani 2 Şubat 2007'de vizyona giricek film çok ses getireceğe benzer.. Serdar Akar'ın yönettiği, Nejat İşler,Serdar Orçin, Burak Altay, Melis Birkan gibi yetenekli oyuncuların rol aldığı film şimdiden çok ilgimi çekti açıkcası.. Şiddet ve tecavüz sahnelerinin bol bol işlendiği filmde adalet duygusunun önemine dikkat çekilmek istenildiği söyleniyor..
31 Ocak 2007 01:38
gokkche
evet. bu filmin tanıtımını isledim. artık Türkler de bööle psikopat filmleri çevirmeye başladı. umarım bu da bi facia deildir. nejat işler oynuyosa deildir di mi ama:P
31 Ocak 2007 01:40
a. bandini
Bu film ailelerin sadece daha çok aramasını ve çocukları sıkboğaz etmelerini yasallaştıracak =)
"Bak bu yüzden endişeleniyoruz" , "Ya sana da bunlar olursa" , "Biliyorsun bunlar gerçekten oldu" gibilerinden ve daha kuvvetli desteklenmiş cümlelerle daha çok karşılaşacağız.
PÖF!
31 Ocak 2007 01:41
_erniko_
film zayıf işlenmiş kamera çekimi kötü amatör bi film konu güçlü ama .
31 Ocak 2007 01:41
mutedil dalgalı
daha vizyona girmemiş yahu..
_erniko_ demis ki:
film zayıf işlenmiş kamera çekimi kötü amatör bi film konu güçlü ama .
31 Ocak 2007 01:42
serkan a.k.a deja`vu
gecen gun baska bı fılmle ılgılı bı forumda tartısılmıstı son zamanlarda kotu fılmler cekılıo dıe ama bence onumuze guzel ornekler de gelıo,bu türde fazla film olmamakla bırlıkte bence basarılı bı calısma olmuş,yada en azından ben cok gaza geldım fragman fılan guzel olunca ama tabı fragmanı guzel olup da dandık olan cok fılm var...
31 Ocak 2007 01:43
serkan a.k.a deja`vu
bu arada filmin soundtracki de bence hoş olmuş...
31 Ocak 2007 01:44
mona roza
dün galasındaydım bu filmin,gayet başarılı ben baya gerildim,görüntülerde güzeldi,konu da..
31 Ocak 2007 01:44
mutedil dalgalı
serdar orçin de iyi oyuncudur.."bekleme odası"nda seyretmiştim ilk olarak,filmografisinde...dizilere de çıkıyor galiba,onu görmezden gelelim..
31 Ocak 2007 01:45
bylge
hakkaten pöff yaaaa:((((((zaten zor izin alıorm:D
mr.jay demis ki:
Bu film ailelerin sadece daha çok aramasını ve çocukları sıkboğaz etmelerini yasallaştıracak =)
"Bak bu yüzden endişeleniyoruz" , "Ya sana da bunlar olursa" , "Biliyorsun bunlar gerçekten oldu" gibilerinden ve daha kuvvetli desteklenmiş cümlelerle daha çok karşılaşacağız.
PÖF!
31 Ocak 2007 01:45
boomerang ¹³
heyecanla gideceğim bir film..
31 Ocak 2007 01:46
denizhan
enteresan duruyor. nejat isler ve iskence sahneleri de bana "mustafa hakkinda hersey" i hatirlatmadi degil dogrusu =)
o super filmdi mesela.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9079
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.