ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Kambala'nın doping testi pozitif çıktı
cska doping fenerbahce kaspars kambala
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

comandante
comandante
Beko Basketbol Ligi takımlarından Fenerbahçe Ülker'in Letonyalı oyuncusu Kaspars Kambala'nın, Aris maçından sonra alınan idrar örneğinde doping maddesine rastlandı.

Kambala, Fenerbahçe Ülker'in yarın CSKA Sofya ile yapacağı Euroleague maçında oynayamayacak.

Letonyalı oyuncunun itiraz edip 10 gün içinde ikinci testi isteme hakkı olduğu bildirildi.

Fenerbahçe Ülker basketbol takımı menajeri Nedim Karakaş, Kambala'da doping testinin pozitif çıktığını yeni öğrendiklerini belirterek, "Önce, oyuncuyla konuşarak konuyu değerlendireceğiz. Daha sonra itiraz gibi ne yapılması gerekiyorsa gerekeni yapacağız" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/5865790.asp?m=1&gid=112&srid=3429&oid=2
30 Ocak 2007 22:32   mesajın adresini al  

ahmet altuğ
ahmet altuğ
ne itirazı dopingli febeli işte..
30 Ocak 2007 22:37   mesajın adresini al  

chucky
chucky
hadi yaa kambala nasıl yapmış inanılcak gibi değil
30 Ocak 2007 22:38   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Tam da Mirsad'ın geri döndüğü dönemde şimdi de Kambala eksik olacak. neyse ki kadromuz geniş. Oğuz Savaş ve Semih Erden Beko Liginin ağırlığını kaldıracak kalitede oyuncular. yine de Kambala'nın böyle bir şey yapması canımızı acıttı.
30 Ocak 2007 22:42   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Bu arada Kambala'nın açıklamaları şu anda resmi sitede yayınlandı:

Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol takımımızın Letonyalı oyuncusu Kaspars Kambala'nın, Aris maçından sonra alınan idrar örneğinde doping maddesine rastlandığı yolundaki haberler üzerine oyuncumuz konuyla açıklamalarda bulundu. Kambala, Barselona maçından sonra Amerika'da tedavi gördüğünü söyleyerek "Maç sonrası ağabeyimin rahatsızlığı için Amerika'ya gitmiştim. Bel ağrılarım için Amerika'da tedavi gördüm ve doktorun verdiği ilaçları kullandım. Muhtemelen aldığım bir ilacın içindeki maddeden dolayı testim pozitif çıktı. Çıkan karara itiraz edip, on gün sonra gelecek sonucu bekleyeceğim." dedi. Basketbol şubemiz ayrıca testin kesin sonuçları gelene kadar Kambala'nın kadro dışı kaldığını açıkladı.
30 Ocak 2007 22:45   mesajın adresini al  

mutedil dalgalı
mutedil dalgalı
haislip'in kasları gerçek ama
30 Ocak 2007 22:54   mesajın adresini al  

offthemap
offthemap
küçükken doping kazanına düşmüş o ondan pozitif.
30 Ocak 2007 23:12   mesajın adresini al  

mutedil dalgalı
mutedil dalgalı
oğuz tamam da semih bizim arka sokağın basketbolunun ağırlığını bile kaldıramaz...ribaunt alsın diye duruyo o sor bak aydın örs'e...o boy,o kulaç...gelişecek tabii,zamanı bol..

comandante demis ki:

Tam da Mirsad'ın geri döndüğü dönemde şimdi de Kambala eksik olacak. neyse ki kadromuz geniş. Oğuz Savaş ve Semih Erden Beko Liginin ağırlığını kaldıracak kalitede oyuncular. yine de Kambala'nın böyle bir şey yapması canımızı acıttı.

30 Ocak 2007 23:25   mesajın adresini al  

mutedil dalgalı
mutedil dalgalı
bu alemde bir guard'lara tahammül etmezler zaten..
30 Ocak 2007 23:26   mesajın adresini al  

comandante
comandante
oğuz tamam da semih bizim arka sokağın basketbolunun ağırlığını bile kaldıramaz...ribaunt alsın diye duruyo o sor bak aydın örs'e...o boy,o kulaç...gelişecek tabii,zamanı bol..

Pota altında savunması gerçekten iyi Semih'in. Hücum güvcü biraz düşük ama pota altında o fırıncı küreği gibi kollarıyla blok ve ribaunt konusunda başarılı. E zaten fenerbahçe'de yeterince hücum yapan oyuncu var. Semih da savunma yapsın.
30 Ocak 2007 23:32   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
semih erden'i dünya şampiyonası'nda çok beğendim,
ligi takip etmiyorum ama, şampiyonada iyiydi en azından gelecek vaadediyordu
31 Ocak 2007 10:18   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
Kambala olayı çok kötü oldu yaa, bir de hayati bi CSKA Moskova deplasmanı öncesi ,off Kambala yapılır mı be..
31 Ocak 2007 11:40   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008