ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
İnternetten yorumlara bakarak gitmeye karar verdiğim bir filmdi,içimde güzel olmayabileceğine dair bir korku vardı;fakat gittiğime kat kat değecek bir film yapmışlar..Özellikle Mumble ve Ramon'u,filme gideceklerin dikkatle izlemesini tavsiye ederim:)En ufak bir tebessüm etmeden çıkmayacağınız bir film olduğuna garanti verebilirim;)
bu arada ilköğrenim ve ortaöğrenimin sömestırı süresince gencturkcell kampanyasının olmadığını belirtmek istiyorum..benim gibi gidip de dumur olmayın sonra:D
29 Ocak 2007 22:58
aslan67
farklı resim upload ettim sanıyodum ama neyse:D
29 Ocak 2007 23:00
özcartman
film hakkında:çok fazla reklamının yapıldığını biliyorum
türkcell hakkında:yine yaptı yapacağını,şaşırmadım
29 Ocak 2007 23:00
luca leotardo
29 Ocak 2007 23:04
bravado
En ufak bir tebessüm etmeden çıkmayacağınız bir film olduğuna garanti verebilirim;)
burda bı anlatım bozuklugu var sankı ya :P
neyse ben de ya buna ya da amerıkalılar karadenızde2 ye gıdıcektım bunu secmedık ama keske secseydık amerıkalılar karadenızde 2 berbat bır fılm...
29 Ocak 2007 23:05
aslan67
karıştırma baba orasını:)bunu yazarken ne terler döktüm:)gülmeden çıkmazsın yani kısacası..başlık açıyoruz ya afilli olsun dedim cümle:)bu arada amerikalılar karadenizde 2'ye gidecektim bir akşam önce aslında,netten yorumları okudum,herkes iğrenç berbat deyince fikir değiştirdim iyi ki de değiştirmişim..
29 Ocak 2007 23:10
arethusa//lúthien
bende gidicem bu filme yufi...
29 Ocak 2007 23:32
polater
ben de gideyim yaw.iyi yapılmış çizgifilmler gerçekten çok keyif veriyo insana. Gerçi sinemada çok fazla cocuk oluyo ve devamlı bağrısıyolar ama olsun yine de gidicem :)).
29 Ocak 2007 23:58
ufoozgur
izlicekseniz dublajsız izlerin derim ben..çoğu esprileri kaçırmamış olursunuz hem. kesinlikle son yıllarda izlediğim en komik, en eğlenceli ve en anlamlı film. sonunda bi de mesaj vermişler..ki en önemli yeri de bu..içiniz parçalanıyor nerdeyse..
30 Ocak 2007 01:35
cs
ben yarın izlicem sanırım, ama mecburen dublajlı:S
30 Ocak 2007 01:56
yavruş :)dişikartal
yawww aylünüm islemiş yarıldım yaa:D
30 Ocak 2007 02:13
the_crow
ya ben gittim dün kardeşimi de götürdüm zaten onun için gittim ben cok beyendim eylenceli bir film tavsiye ederm rahatlatıo
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9040
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.