ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
İnternetten yorumlara bakarak gitmeye karar verdiğim bir filmdi,içimde güzel olmayabileceğine dair bir korku vardı;fakat gittiğime kat kat değecek bir film yapmışlar..Özellikle Mumble ve Ramon'u,filme gideceklerin dikkatle izlemesini tavsiye ederim:)En ufak bir tebessüm etmeden çıkmayacağınız bir film olduğuna garanti verebilirim;)
bu arada ilköğrenim ve ortaöğrenimin sömestırı süresince gencturkcell kampanyasının olmadığını belirtmek istiyorum..benim gibi gidip de dumur olmayın sonra:D
29 Ocak 2007 22:58 ~ 27 Ocak 2008 11:09
aslan67
farklı resim upload ettim sanıyodum ama neyse:D
29 Ocak 2007 23:00
özcartman
film hakkında:çok fazla reklamının yapıldığını biliyorum
türkcell hakkında:yine yaptı yapacağını,şaşırmadım
29 Ocak 2007 23:00
anthony casso cesare
29 Ocak 2007 23:04
bravado
En ufak bir tebessüm etmeden çıkmayacağınız bir film olduğuna garanti verebilirim;)
burda bı anlatım bozuklugu var sankı ya :P
neyse ben de ya buna ya da amerıkalılar karadenızde2 ye gıdıcektım bunu secmedık ama keske secseydık amerıkalılar karadenızde 2 berbat bır fılm...
29 Ocak 2007 23:05
aslan67
karıştırma baba orasını:)bunu yazarken ne terler döktüm:)gülmeden çıkmazsın yani kısacası..başlık açıyoruz ya afilli olsun dedim cümle:)bu arada amerikalılar karadenizde 2'ye gidecektim bir akşam önce aslında,netten yorumları okudum,herkes iğrenç berbat deyince fikir değiştirdim iyi ki de değiştirmişim..
29 Ocak 2007 23:10 ~ 27 Ocak 2008 13:50
polater
ben de gideyim yaw.iyi yapılmış çizgifilmler gerçekten çok keyif veriyo insana. Gerçi sinemada çok fazla cocuk oluyo ve devamlı bağrısıyolar ama olsun yine de gidicem :)).
29 Ocak 2007 23:58
ufoozgur
izlicekseniz dublajsız izlerin derim ben..çoğu esprileri kaçırmamış olursunuz hem. kesinlikle son yıllarda izlediğim en komik, en eğlenceli ve en anlamlı film. sonunda bi de mesaj vermişler..ki en önemli yeri de bu..içiniz parçalanıyor nerdeyse..
30 Ocak 2007 01:35
arriba_arriba
En kısa zamanda gidicem !!
31 Ocak 2007 13:11
hafriyat
işbu yazı anı niteliğindedir:
dublaj gitmeyin,ingilizceniz iyiyse ve vaktiniz uygunsa gece türkçe altyazılı seansa gidin.
ben dublajı da güzeldir diyerek gündüz seansına gittim,salon çocuk kaynıyordu çok eğlenceliydi,neşeliydik!
en ön sıradaki grup yer yer coşarak perde önünde koşturdu,perdeye suratını yapıştırmaya çalıştı. sessiz yerlerde,hatta her yerde bağırılarak yorum yapıldı "gerçek oooooooo" gibi :)
hatta 2 sıra önden elime ve üstüme bir sıvı fışkırdı,su olduğunu tespit ettim,kola da olabilirdi yani.
çocukları çok sevmiyorsanız gece gidin. filmdeki şarkılarda ingilizce-türkçe dengesi kurulmuş hepsini türkçeye çevirmemişler. seslendirme genelde iyiydi,ama kısa boylu penguenlerin meksika kökenli olduğunu tahmin ettim,orjinalde daha iyidir.
sonuna doğru film iyice güzelleşti,ama tabi ki "gerçek" hayatta keşke böyle olsa dedi deli gönül.
5-9 yaş grubundan yorumlar ise şöyleydi.
"anneeeeeeeaaa uzaylı oooooooo"
"öldü müüüüüüüüüüüüüüü yoksaaaaa"
"hiyaaaaaaa" *buzulların arasında geçen kovalamaca sahnelerinde*
su fışkırtan çocuğun annesine önümdeki kız kızınca kadın şöyle dedi:
"büyük filmlerine gidin siz de!"
böylece çoğunluğun tiranlığını bir kere daha görmüş olduk sayın izleyiciler ve salondan penguen adımlarıyla çıktık.
6 Şubat 2007 03:57 ~ 6 Şubat 2007 13:08
aslan67
haçan ayva misun nar misun?
27 Ocak 2008 11:08
cigdém
senin türkçe'n ne kadar kötüymüş eskiden :D
aslan67 demis ki:
karıstırma baba orasını:)bunu yazarken ne terler döktüm:)gülmeden cıkmazsın yani kısacası..topic acıyorz ya afilli olsun dedim cumle:)bu arada amerikalılar karadenizde 2'ye gidicektm bi aksam once aslında,netten yorumları okudum,herkes igrenc berbat diyince fikir deiştirdm ii ki de deiştirmişm..
27 Ocak 2008 11:20
the_ruach
ömer topicini sevsinler:D
27 Ocak 2008 11:33
cigdém
ne güldüm sabah sabah :D
27 Ocak 2008 12:23
aslan67
harbiden eski mesajlarıma bakınca bazen kendimden utanıyorum:D
ulan yuh be Ömer diyorum hatalara bak..Mesaj çekmeye alışkın olduğum dönemlerdi galiba..Ama nerede hatalı mesajımı görsem mümkün mertebe düzeltmeye çalışıyorum,nitekim bunu da düzelttim:)
Siz gördüğünüz yerde bana haber verin:P
27 Ocak 2008 13:51
denizhan
ömer bu başlığın yukarıya çıkması vesilesiyle de, sinema başlıklarına sarmanın birinci yıldönümünü kutlayabiliriz sanki :)
27 Ocak 2008 13:58
aslan67
vay be harbiden 27 Ocak 2006 imiş tarihi..
ama bundan önce başlığım var mıymış dur bakam:D
denizhan demis ki:
ömer bu başlığın yukarıya çıkması vesilesiyle de, sinema başlıklarına sarmanın birinci yıldönümünü kutlayabiliriz sanki :)
27 Ocak 2008 14:00
aslan67
Evet ilk sinema başlığım buymuş..harbiden tesadüfe bak..bugün facebook'a bakarken son eklediğim videoyu gördüm..şu horon tepen penguen,dedim ekleyeyim bari..gel gör ki 1. yıldönümüne nasipmiş,yoksa bu bir işaret mi?:D
27 Ocak 2008 14:02
bart-
harbi lan bu nasıl başlık böyle :D
27 Ocak 2008 14:04
aslan67
dimi yeterince iyi tanıtamamışım,hani filmin konusu,yönetmeni falan:D
ama benim yorumlarım daha ilk baştan beri süregelmiş harbiden:D
iyi gene yorum yapmışım:D
bunun gibi bir iki başlığımı daha görebilirsiniz fazla üzerinde durmayın,beni bu halimle hatırlamayın:P:D
bart- demis ki:
harbi lan bu nasıl başlık böyle :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9040
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!