ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
aslında o zaman ki duruma bağlı.şimdi bana kalsa garanti gelirim ama yeni dönmüş olucaz yeni dönem falan ne getirceği belli olmaz ama burdan haberleşiriz yine
29 Ocak 2007 21:33
por una cabeza tango
eğer konser 18yaş altına da açıksa gitmeyin derim.çoluk çocuk oluo bi sürü =)
burda anatoliadakine gittik biz,opera izlenecek yerde kurban konseri olmadı hiç.bi de içki olmaması apayrı bişey tabi..
bu seferki konserler kurbanın yeni bi hayran kitlesine ulaşmayı amaçladığı konserler gibi. eski tadı bulamayabilirsiniz..
29 Ocak 2007 21:42
por una cabeza tango
kaçırmayın o zaman,sakın kaçırmayın!!zaten saklıkente geldiklerinde daha sonra gidicem ben de.adamlar eğlendiriyolar cidden.kesin gidin eğer öyleyse =))
ya niye bize böyle yaptı bu adamlar peki =((
iyi eğlenceler size o_0
29 Ocak 2007 22:07
gizeeem
bencede eğlendiriolar... cmt konserdeydik bizde süperdi heleki bide orda yaş sınırıda war süper olur gibi gelio... walla bizde bikaç kişi warız ortakantinden eğer öle bişiler yapılcak olursa geliris bizde... konsere ztn gelces dee hepberaberde eğlenceli olur baya yaaaw!
29 Ocak 2007 23:18
gizeeem
snde gel :))
30 Ocak 2007 00:16
lithium
kesinlikle yaş sınırı var.. bi sitede okudum.. +18
this mess we're in.. demis ki:
eğer konser 18yaş altına da açıksa gitmeyin derim.çoluk çocuk oluo bi sürü =)
burda anatoliadakine gittik biz,opera izlenecek yerde kurban konseri olmadı hiç.bi de içki olmaması apayrı bişey tabi..
bu seferki konserler kurbanın yeni bi hayran kitlesine ulaşmayı amaçladığı konserler gibi. eski tadı bulamayabilirsiniz..
30 Ocak 2007 01:02
küb.
iyi olur..tam da dönem baslamamısken..
30 Ocak 2007 05:51
cybercem
büyük ihtimalle beni terk eden kız arkadaşımda orda olcak, beni teslli ederseniz bende gelirim :)
30 Ocak 2007 12:44
gizeeem
etmemi yaw... maksat birlikte olalım orda teselliye ihtiyaç kalcakmı bak gör :))
30 Ocak 2007 18:44
*lokum*
beni terk eden erkek arkadaşım da orda olcak beni de tesviye edin ben de geliim...
30 Ocak 2007 20:22
gizeeem
gel sende gel... hepimiz teselliyi kurban konserinde bulalım :))
30 Ocak 2007 21:33
gizeeem
biletleri alan warmı? ya biz dönünce alcas acaba kalırmı die düşünmye başladık...oralrda olupta bilenler wrsa bi söleyiversinlerde bizde ona göre bişiler yapalım...
3 Şubat 2007 19:43
gizeeem
ohh çok memnun oldum :)) bitmesin mümkünse ya...
4 Şubat 2007 03:27
gizeeem
aaa nie gelemiosun? buarada kesnleşenler kimlerki gelcek olanlar???
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9037
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!