ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
okumaya başladıktan kısa bir süre sonra "bu nasıl kitap ya"diyerek elinizden attığınız kitap var mı?
benim öyle dediğim ve elimden attığım bir kitap var.Ahmet Altan-En uzun gece :D
29 Ocak 2007 13:11
nymph
daha yeni aldım ben o kitabı ama başlamadım okumaya..
ben simyacı da çok sıkılmıştım.. :S
29 Ocak 2007 13:12
toslumbaga
kitabın kötü reklamı yapılmas..cık..! yakışmadı:(( her insan bişeyler bulur kitaptan zaten kimse okumuyo sen kalk en sıkıcılarını burda söle ki onlar da okunmasın :( sevmedim başlığı...üzüldüm yani :((
29 Ocak 2007 13:13
özcartman
mutluluk vermeye çalışan pollyanna kitaplarının alayı
29 Ocak 2007 13:14
arethusa//lúthien
bi kitabı sıkıcı buluosan o konuda daha ilgili olmaya çalış...
29 Ocak 2007 13:15
rosey
Bu baslıgın acılması bence iyi olmamıs bisürü insan forumda yazılanlardan etkilenip ;okuyup hoslanabilecei bi kitabı sıkıcı diye okumaktan vazgecebilir.. :S Mesela ben Simyacı yı cok begenmiştim..
29 Ocak 2007 13:37
nymph
hep 70. sayfadan sonra güzeldir o kitap derler..
bende oraya kadar okumuştum (=
29 Ocak 2007 13:44
ruin
evet ya ilkokuldayken bile severek okuyamamıştım ortaokul seviyesindekileri okurdum da bir pollyanna yı bitiremedim.feci sıkıcıydı :s
özcartman demis ki:
mutluluk vermeye çalışan pollyanna kitaplarının alayı
29 Ocak 2007 13:45
banshee
Hiç bir kitabı sıkıldım diye bırakamıyorum. Saygısızlık gibi geliyor. Ben de böyle biriyim işte.
Ama bir kitap var ki...Tamam bitirdim ama siz gelin bir sorun, nasıl bitirdin diye? Offf offf...
Sofi'nin Dünyası ( Jostein Gaarder)
Bir ara ağlamak istemiştim.
29 Ocak 2007 13:54
sermin
bana da lıse orta okl cagında okuna kıtaplar sıkıcı gelırdıı gunluk gıbı yazılanlar yas 17 falan tarzıı kıtaplar ben boyle yaptımm sız yapmayınn tarzında ogut veren kıtaplarr ....
29 Ocak 2007 13:55
~rimpianto~
kitabın iyisi kötüsü olmaz aslında ama..sofinin dünyasını bırakmıştım birde balzac'ın vadideki zambak çok sıkmıştı ama azim ettim bitirdim genede..
29 Ocak 2007 13:59
banshee
Bir de kişisel gelişim kitapları nı okumam. İnsani duyguların açığa çıkarılmasını sağlayan kitaplar. Yok şöyle oldu, şunu yaparsan bu olur.Bir git,beni mi değiştiriceksin?
Yalnız gerçekten hayatları değişenler varmış ya, hayret.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9029
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.