Bence ülkemizde kadına giydirilmiş roldür bu. "kadınlar hanım hanımcık olmalı" sözü de bunu yansıtır zaten.. Önemli olan erkek ya da kadın olması diil insanın insan olmasıdır ve tepkileri de benzerdir erkek ve kadınların. kadınlar da yeri geldiinde küfretmelidir. Hanım hanımcık oliim die kasmasınlar kendilerini.. :S
129 Ocak 2007 12:57
bİtt®
zaten kasanlar hemen belli edio kendisini.komik duruma düşüolar.aman allahım erkeklerin o an ne düşündüklerini bilmek bile istemiyoruuuum =)
29 Ocak 2007 13:00
zebra finch
Küfürlü konuşan kızları sevmiorum sevmiorummmmm!!!!
29 Ocak 2007 13:10
^unforgiven^
ilginç bi noktaya değinmişsin gerçekten..güzel düşünce :)
ahmet altuğ demis ki:
şahsım adına..kızsam bağırsam bile cevap vermeyerek susan sadece bakışıyla bütün cevabını bi çırpıda veren kadın bana göre naziktir,cicidir,hemen kur yapılasıdır.
29 Ocak 2007 14:32
ürperi bacası
olduğu gibi davransın yeter
29 Ocak 2007 14:58
alice kendi aleminde
kadın hanım hanımcık olmalıdır erkek kufreder gibi algılanmasını anlamıyorum. otobuse bındıgınızde erkek arkadasınızın ye vermesi, ağır olan poşeti taşımak istemesi hoşunuza gıdıyorsa kadınların da bazı ince davranışları erkeklerın hoşuna gıdebılır.herkesi mutlu edecek ufak dvranıslardn aman ben neysem o olucam içimden geldiği gibi davranıcam diye kaçmak yersiz. boyle dusunursek sokaga tukuren adama da kızmayalım. onun içinden gelıyor yahu
29 Ocak 2007 15:12
denizhan
kadin dedigin adam olsun.
adam gibi davransin !
=)
29 Ocak 2007 15:15
alice kendi aleminde
ha bi de zaten davranmılşlar kısa sürede alışkanlığa donusur. bunun boyle olması gerektığıne ınandığınız için gunluk hayatta da dıkkat edersenız sonra kımselere rezil olmazsınız. artık doğal olanı buduf..
site rehber öğretmeni oldum ben de:)
29 Ocak 2007 15:16
denizhan
gorusme saatleriniz nedir rehber aysen hanim ? ders arasi bi ugrayacaktim. bu bizim sinifta bi kiz var da cok konusuyo deli oluyorum.
29 Ocak 2007 15:18
alice kendi aleminde
burada
adam==insan
adam!=erkek sanıyorum
denizhan demis ki:
kadin dedigin adam olsun.
adam gibi davransin !
=)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9023
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.