| |
mr ako
|
arkadaşlar izlediyseniz, bugun ilk bölümüydü, ela diye bi yarışmacı çıktı ve olan oldu, saçmalayanlar kulvarına bir isim daha eklendi, tv dünyası saçmalayan birini daha kazandı, hayırlı olsun!!!
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
yagmurdamlası
|
neymıs o ya.hangı yarısma..acıklamadınmı ben mı anlamadım???
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
mutedil dalgalı
|
tek kanallı sisteme duyduğum aşk... çok seslilik filan hikaye,siz beni dinleyin,huzurlu oluruz...yağsız aşım,kaygusuz başım..
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
-kaan-
|
sahneye çıkıp poposunu sallayan biri işte atvde bi şarkı yarışması popstar tarzı
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
mr ako
|
pardon açıklama yapmadığım için, profesyonel isimli yarışma profesyonel şarkıcıların katıldığı bi şarkı yarışması ama ünlü değiller, sahnede falan sölüolarmış işte bazıları öğretim görevlisi, popstar gibi bi yarışma...
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
herseyın oldugu gıbı bu tur yarısmalarında yapımcılar suyunu cıkardı,izlicek cok fazla bıse kalmadı tv da,ya kım kımle sevısmıs bunu haber yapan magazın programları yada bu tur sadece reytıng amaclı gereksız yarısmalar,rtük seviyenin yerlerde gezdiği bu tür programlara karsı neden kayıtsız kalır bilinmez.
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
yagmurdamlası
|
anladım sımdı.tsk ler.ama bı fıkrım yok..
mr ako demis ki:
pardon açıklama yapmadığım için, profesyonel isimli yarışma profesyonel şarkıcıların katıldığı bi şarkı yarışması ama ünlü değiller, sahnede falan sölüolarmış işte bazıları öğretim görevlisi, popstar gibi bi yarışma...
|
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
ebru akel'in kıyafeti çok güzel.. :)
|
|
~ 587 gün
|
|
| |
kretzsche
|
|
|
~ 586 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
organize çalışıyolar demekki.. ama o hatunu kaçırdım ben ya.. tekrarını falan verirler mi acaba? "güller ve dudaklar"ı söyledi bi kız onu beğendim..
|
|
~ 586 gün
|
|
| |
zebra finch
|
YAA çakkıdı yı söleyen adam şarkının içine etti bi onu gördüm berbattı:d
|
|
~ 586 gün
|
|
| |
özcartman
|
tv izlemediğim için kendimi çok şanslı hissediyorum bugünlerde
|
|
~ 586 gün
|
|
| |
patrickim ben:)
|
geceler yar yar'ı söleyen kız biraz böle bi kokoşumsuydu sankim:))
|
|
~ 586 gün
|
|
| |
.....demolight.....
|
kicini sallayan kizmi 1.oldu hayiiiiiiiir :S
|
|
~ 586 gün
|
|
| |
dummy_-variable
|
o meşhur bayan arkadaşımız galiba sincan sanayinin oralarda çıkıyomuş :):):)
|
|
~ 586 gün
|
|
| |