ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
adam bomba ya,bence o böğürmesi daha bi güzellk katıyo sarkılara..
28 Ocak 2007 21:31
sunburn
ben çok beğenirim kendisini fakat albümündeki çoğu şarkısı birbirine benziyo tekrarı hep
29 Ocak 2007 00:10
o şimdi plajdaa
ben korkuyorumm bu adamdann:(
29 Ocak 2007 00:44
sunburn
fikrim yanlış falan değil yarası saklı ve işte fırtına ve şuanda popüler olmuş şarkılarının dışındaki bazı şarkıları başlarken bilindik şarkılarıyla büyük benzerlikler taşıyo
kendisini canlı da izlediğim zaman şarkılar başlayınca girişlerin melodileri birbirine oldukça benziyodu..sana öyle gelmeyebilir..tarafsız bakamıyo olabilirsin
29 Ocak 2007 16:35
blindbard
hayko cepkini önceden bilirim.adamın müzikalitesini tartışmak sanırım burda ben dahil kimseye düşmez.albümüne bakarsak gerçekten başarılı bir şekilde hazırlanmış,özellikle bütün herşeyiyle kendisinin uğraşmış olması,bütün enstrümanların kayıtlarının ve çalınmasının kendisi tarafından evindeki stüdyosunda yapılmış olması bence ayrı bir değer katıyor bu albüme.şarkıların sözlerine gelince,ben bu adamın yaptığı müziğe yeni nesil türkü diyorum çünkü sözlere ve şarkılardaki anlam derinliğine bakacak olursak,bütün bunların elektronik altyapılı birer türkü olduğunu söyleyebiliriz diye düşünüyorum.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9014
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!