gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Resim-Grafik-Video - kürtaj videosu..çok üzücü..
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 161 - 169
 Yazar: Mesaj:
@li
@li
hasssikttiirrrr ya

8 Nisan 2008 18:21  mesajın adresini al  
jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
insanları bilinçlendirmek şart...bide sonlara doğru olan görüntü sanırım düşük yada ölü doğum gibi...

8 Nisan 2008 18:28  mesajın adresini al  
dr_fb_li
dr_fb_li
arkadaslar bunlar düşük olabilir en sondakide ölü doğum çünki sağlıklı fetüs te kürtaj 10 haftaya kadar yasal 6 haftada alınıyo genelde 6 haftalık bi fetus 2mm
10 haftalık fetus ise 30mm oluyo

ama eğer fetus ta anomali varsa 30 haftalık fetus bile sonlandırılıyo ama sonlandırmadan önce anne karnında öldürülüyo sora sonlandırılıyo işte ona dayanamaıyorum ben mongol diye öldürüyolar fetusu

8 Nisan 2008 18:35  mesajın adresini al  
laroxyl
laroxyl
daha bugn bunlardan bahsediordm...ceninleri haşlama yapıp yiyen gerizekalılara ne demeli???allahım insanoğlu çok şaşırdı...kıyamet yakındır...
kıyamet gelsde kopsak...

8 Nisan 2008 18:46  mesajın adresini al  
luteus
luteus
kürtaj yapılır neyse de bu şekilde madara edilmemeli o ceset. ne bu ya oyuncak mı a.kü. tav oldum şimdi a.k.

8 Nisan 2008 19:10  mesajın adresini al  
psikolog_ece
psikolog_ece
bu görüntüler gerçek olamazz :(

8 Nisan 2008 19:21  mesajın adresini al  
ms_kalpsiz
ms_kalpsiz
bela okumayi hic sevmem ama insan görünce de ...........
pff nese ...

8 Nisan 2008 19:27  mesajın adresini al  
reneff
reneff
yaa ıcım nasıl tuhaf oldu mactan koptum yemın ederım ınsanlar o bebkleı dogurmak ıcın ne paralar dokuyolar ıkı dakkalık zevk ıcın ya rabbım yaa kıcına guvenmıosan korun be kardesım hem bu sekılde gosterılmesı ıgrenc bısey
psıkolojım bozulduu yaa

8 Nisan 2008 22:47  mesajın adresini al  
bertuğ
bertuğ
lan arkadaş önlemini önceden al almıorsan girişme bi işe be ne bu ya bebek katilleri ya o bebklerden nice dahiler nice mühendisler nice kaşifler çıkacak belkide bu kadar acı sonları kötü walla :S

9 Nisan 2008 00:22  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 161 - 169
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008