ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  resim-grafik-video  kürtaj videosu..çok üzücü..

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  12  13  14  15  16  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 106 - 120

beren
beren
bi de bu var
Hadi başlığı okuyup aralardaki girişleri okumadan yorum yapıyoruz da link verilen sayfaya niye şöyle bir göz atmıyoruz acaba..
şimdi bu video aslında kürtajla ilgili değil; abotion aslında ölü doğan çocuk veya çocuk düşürme demek, bu yüzden o bebekler o kadar şekilli netekim birilerinin belirttiği gibi yasal kürtajlarda bebekler bu kdr belirgin olmuyorlar kürtaj olduğu sıralarda..
ha konu yukarılarda kürtajın yanlışığı ve bu tip görüntülerin paylaşım kolaylığının yanlışlığı olarak iki ayrı koldan tartışılmaya başlandı videodan ayrı olarak..
video da tamamen ver gazı şeklinde çekilmiş bence, gayet sinir bozucu biyerden kol çıkarmışlar para üzerine koymuşlar izlediniz tek tek yormlamayayım, sitede sizden bağış istiyorlar ki sağlıklı bir nesil yetiştirelim; abortionların oluşmasını önleyelim, bize yardım edin geyiği yapıyorlar ki, biraz sert kaçmış gerçi..marketing böle bişi işte..
~ 579 gün   mesajın adresini al  

**mephisto** ®
**mephisto** ®
cocuk dusurme hakkinda da olsa video ben kurtaja deinmek istiorum.
sadece duygusal yaklasilmamali olaya.ne kadar eitimli olursan ol bazen korunamiosun...
bi anlik hata ya da ihmal yuzunden neden cocuu dunyaya getiresn ki?
belki burda yasayacaklari yannda daa dunyaya gelmeden alinmasi onun icin daa iidir,kim bileblr?

ürperi bacası
ürperi bacası
hiç kimsenim yaşam hakkı elinden alınmamalı

ürperi bacası
ürperi bacası
bi ara bir mail dolaşıyordu bana da gelmişti I.sınıftayken çinliler cenin yiyorlardı çok iğrençti hakikaten dünyanın tabanı orası yaa her hastalıkta ordan çıkıyor zaten

jack daniel's
jack daniel's
salak saçma iş yapıp şu ilişkiye girme meraklılarını şiddetle kınıyorum.!!!
hadi madem yiyeceksin şu b*ku prezarvatif denen bişey var d.kontrol hapı denen bi hap icat edilmiş...yazık çok yazık allahın verdiği cana nasıl kıyılır anlayabilmiş değilim...

co
co
yuh yuh yuhhh(((

.....demolight.....
.....demolight.....
offf iğrençti ya içim gitti gitti geldi
what will you do???

dusunceli gergedan
dusunceli gergedan
insanın kendi kontrolunde olan pek çok şey var. ama bu şeylerin sınırları da var. her şeyi canımız istediği gibi yönlendiremeyiz, bu olabilecek en büyük bencilliktir. bir canlıya hayat verdikten sonra onun yaşam hakkı o sakat olsa bile alınamaz diyorum.

juanxea
juanxea
bu videonun amacı ne? belli ki planlı bişi. amatör bir çekim filan değil. hangi kuruluş var acaba altında? belki de prezervatif markası çıkar!! bizim markamızı kullananmazsanız böyle sonuçlar doğabilir diye. ancak sanmıyorum böyle insafsızca bir reklam yapacaklarını. insanın ne kadar basit bir varlık olduğunu çok daha rahat anlıyoruz. kendini bir b.k sanan kral kraliçelere duyurulur . . .

sarı
sarı
tüylerim diken dken oldu...zaten bi de en sonundada atık amelesi yapmşlar bebeğe...yani bi beze arıolar falan:((çok üzüzcü..ama esme herşeyi oluşmş...çk kötü..insanğlu en büyük canii...

_turkuaz_
_turkuaz_

yarısına kadar izleyebildim...dayanamadım...söyleyecek söz bulamıyorum..düşünceli gergedan dediklerinde cok haklı...

düsünceli gergedan demis ki:

insanın kendi kontrolunde olan pek çok şey var. ama bu şeylerin sınırları da var. her şeyi canımız istediği gibi yönlendiremeyiz, bu olabilecek en büyük bencilliktir. bir canlıya hayat verdikten sonra onun yaşam hakkı o sakat olsa bile alınamaz diyorum.

por una cabeza tango
por una cabeza tango
kötü bişey,eski ev arkadaşlarımın başından geçti böyle olaylar :S
bi tanesi 20 yaşındayken 32 yaşında bi kadınla çıkıyodu (4 sene önce) ve kadın hamile kaldı.9-10 haftalıktı aldırdıklarında.
ve en kötüsü de..
ikizmiş :.((((
orda bi parçam koptu alakam olmasa da konuyla.yazık çok yazık...

por una cabeza tango
por una cabeza tango
yalnız bu videoda gereksiz dramatize etmişler.kızlar izlemesin derim.çok gereksiz bu şekilde sunulması.ne amaçla cidden???

unknown artist!
unknown artist!
yorumları okudum izlemeyeceğim.
katillik baska şey değil!

glikoz'last hope'
glikoz'last hope'
=( üff çok kötü oldum yaa...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  7  8  9  12  13  14  15  16  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 106 - 120

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008