bu olay tamamen insanlık dışı sebebi sorgulanabilir ama bi bebeğin hayatı annenin iki dudagından çıkacak lafa bırakılmamalı ayrıca bunu yapan doktor insani duygularını yitirmiş olmalı ailesi varsa acıdım.
28 Ocak 2007 22:27
frenzy
doğmuş ve öldürülmüş çocuklar var doğmadna öldüülmüş çocuklar var bu sadece bir tanesi evet ama bu bir kürtaj değil ayrıca abort olayı yani çocuk düşürme, evet burda anneni dikkatsizliğ ivar kürtaj olayları da olmuyor değil birsürü oluyor kimsenin başına gelmesin tabi iki böyle bir şey ama yine de yasal sınırları içinde yaptırılmasında bir sakınca yok (burdaki bebek 6 aylıktan büyük kürtajı yasak aslında ama dedim ya kürtaj deil buu), güzel duygu sömürüsü olmuş izleyince ben de üzüldüm itiraf ediyorum:)
28 Ocak 2007 22:31
rigormortis
eğer herkesi iyi sayarsan hayatta yaşayamazsın.yahu bırakın pollyannacılığı yahu neden bahsediyosunuz farkında mısınız.hiç dr luk yaptınız mı ben diş hekimiyim ve sosyo ekonomik endikasyonlar vardır.dr u suçlayacağınıza o insanları niye suçlamıyosunuz.dr mesleğini yapıyo meslek kutsaldır ve de öle saçma şeylerle suçlanmayı hak etmez.adam gelir bana ben her türlü açıklamayı yaparım iiceee anladığına emin olurum sora kurtulacak dişini ısrar ediyosa çekerim o zaman ben de suçluyum ne alakası var yahu.angelizercim öle bir olayda iiillik düşüneceğine bence şuan düntyada olanlar için iiilik yap yahu.sanmayın ki ben çok sevdim bayıldım bu görüntüye ama 1dr un hiç suçu yok2zaten o bebek dediğim gibi bir aileyle çok iii de olmaz
28 Ocak 2007 22:35
bloodlust
ya bence kürtaj ii mi kötü tartışmasının sonu olmas arkadaşlar boşuna tartışmayalım..
28 Ocak 2007 22:37
rigormortis
yahu kimse iii veya kötü diyemez durum değerlendirmesi yaapılır ona göre müdahale edilir budur yane
28 Ocak 2007 22:42
avicenna
iyi yaşatılamıcak bi bebeğin doğmaması daha iyidir ..yada down sendromu gibi doğumsal problemlerde 12 haftadan önce yapılabilir ... sürünen bi insan yaşatmaktansa olayı hiç başlatmamak daha iyidir .. tabi işi bu safhaya getirmeden önlemenin yolu da eğitimden geçiyor ..
28 Ocak 2007 22:47
rigormortis
drozgencim valla süpersin aynen öle
28 Ocak 2007 22:49
rigormortis
canımcım saygı duyarım ama sen olduğun için:)
28 Ocak 2007 22:52
küçük bir kız çocuğu
izlemedim izlemeyeceğim.. böle bi videonun buraya konmasına da karşıyım..
28 Ocak 2007 23:17
rigormortis
asabiyim kompleksliyim serzenişliyiim:)
28 Ocak 2007 23:23
angie
internette video paylaşımının bazen berbat olduğunu düşünüyorum herşeyi görmek,izlemek ya da bilmek zorunda değiliz..olay fazlasıyla abartılmış durumda şu an bi insanın otopsisinin ya da doğmamış çocuklarının mıncıklanmasının alta bi fon müziği koyup izinsiz bi şekilde gösterilmesini doğru bulmuyorum..
28 Ocak 2007 23:23
rigormortis
sana katılıyorum da güsel kardeşim nasıl görecek insnlar bu olayın kötülüğünü nasıl önlem alacaklar(izinsize sonsuza kadar katılıyorum)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9012
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.