ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  resim-grafik-video  kürtaj videosu..çok üzücü..

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  16  17  18  19  20  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

ruin
ruin
evet bunlar baya büyümüşler..ya benim bildiğim 2 aylığı geçmişse kürtaj olunmaması gerekir..ama bildiğimiz gibi para uğruna (mesleğin yüz karası olmuş doktorlar) 5 aylık kocaman bebekleri bile alanlar var..çok acı..

^master of puppets^ demis ki:

izledim..yalnız bu ceninler biraz fazla şekil almış benim bildiğim kürtaj daha kan pıhtısı halindeyken falan oluyo :S bi bilen varsa açıklasın yav... ama çok üzücü gerçekten :(

~ 589 gün   mesajın adresini al  

ruin
ruin
2 aylıktan büyük ceninlerin alınması yasak diye biliyorum ama..işte yapanlar var..

çemberimde gül oya
çemberimde gül oya
bozuk paralar ne alaka

rigormortis
rigormortis
10.gebelik haftasını geçmemeli eğerki 2 aylıksa tam sınırda(gebelik haftası 6 gündür)

ruin
ruin
bebeklerin büyüklüğünü bozuk parayla kıyaslamışlar :((( o kadar küçükler yani anlamında.. :((

çemberimde gül oya demis ki:

bozuk paralar ne alaka

piaget aşık olursa:)
piaget aşık olursa:)
izlicektım ama sakata gelmıyım dedım yorumları okudum...ıyı yapmısım, cok hassasım cunku dk larca ağlayabılcek bı bunyeye sahıbım...ole veya bole sorun kurtajsa burda tartısılcak ve bıtırılcek gıbı bı konu deıl, ama buraya koyan zıhnıyet ıyı nıyetlı emınım ama pek sağlıklı deıl... bı cok ınsanın ruhsal travma gecırmıesıne sebep biline... izlemeyın bence....ünkü ilerideki cinsel aktıvite olayına kadar etkılerı sezılebılcek bısı anladıım kadarıyla... gerek yok bunlara...BENCE TABİİ
 1   ~ 589 gün   mesajın adresini al  

rigormortis
rigormortis
canım arkadaşım diyorum ki zaten öle kürtaj olayına gelebilecek bir anne ve baba o çocuğa nasıl sahip çıkar akıl mantık alıyo mu yahu .sen diosun ki suçluları öldür ne alakası var bu olayla suçluları öldürmenin adamlar suçlu çünkü senin gibi şanslı değil yahut benim gibi.(çok nadir insanda suçluluk geni var)yani insanlar iii mi oldu yani suçlu oldular.bırak o çocuğu o zaman bi yakınının başına bişey gelsin göreyim seni(Allah korusun).%1 ihtimal varsa da ihtimaldir ki bu adamlar zaten başta yanlış insanların elindeler

rigormortis
rigormortis
bu ihtimaller denizinde yüzeceğine dar bak bence

rigormortis
rigormortis
ve bilmem biliyo musun bu insanlar ne kadar duyarlı bireyler?asıl sen herkesi kendin gibi iii sanma ve de güsel canını da sıkma herkes cezasını çeker.

rigormortis
rigormortis
ayrıca seninle oturup tartışmak çok zevkli:)

os*i*nur
os*i*nur
gerçekten fena...:S

rigormortis
rigormortis
işte bölleeee kötü ama gerçek bu

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  16  17  18  19  20  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008