| |
anthony casso cesare
|
arkadaşım doktorlar veriyor heralde...Ya senin hassasiyetinin bu kadar yüksek olması nedeni ne:S Bu kürtaj dünyanın gerçeği arkadaşlar, yaşayan acı hayatın bire bir tecrübesi bence..
aleph demis ki:
hem ne yani kadın tecavüze uğrayınca man ertesi gün hapımı unutmayayım diyecek halde olur mu sence.
saçmalıyorsun.
|
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
amylee
|
ya resmen dizlerimi dövdüm izlerken nasıl bişey bu.nasıl kıyıyolar minicik bebeklere..dünyaya gelmeye hakları var demmkki bunların Allah can vermiş sonuçta onun canını almaya bizim hakkımız yok yaradan istedikten sonra..
Yok yanlış bişey bence herkes izlemeli ve tedbirini almalı,ders almalı bu videodan..insan öldürmek resmen bu..Allah kimseyi bunu yaptırmak zorunda bırakmasın..
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
jure
|
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
aleph
|
hassasiyetimin sebebi ahlak anlayışımın bunu gerektirmesi.
ayrıca alttan yaptığın o enteresan ima daha önce başıma gelip gelmediği ise; hayır kürtaj falan yaptırmadım. saygı sınırlarını aşıyorsun bilesin.
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
anthony casso cesare
|
Ahlak ile kürtajın alakası nedir anlamadım ahlak kürtaj öncesi safha için gerekli bence.. sonrası ahlakla ne ölçüde alakalı ki?
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
ahmet altuğ
|
oooooof nerden izledim ya..vidoyu veren arkadaş iyiniyetli koymuş ama hem kürtajlar üzücü ama mecburiyet olabiliniyor bir çok etken dahilinde..hemde izlemesi..
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
aleph
|
ben kürtaj yaptıran insana yaklaşım açısından dedim. senin beyin kapasiten almıyorsa okuduğunu anlamayı ben napayım.
hala saygı sınırlarının dışındasın.
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
brgty
|
hasta mısınız a.k böle seyleri izliosnz
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
ruin
|
tabi ki mecbur kalınabilir mesela sakat doğum olacaksa bebeğin ilerki yaşamı açısından kürtajın yararlı olduğu noktalar da var. cidden ben önemsemeyen insanları,keyfi yapılan kürtajları kınamak için koydum.cidden çok üzücü.bu kadar tepki alacağını bilseydim açmazdım:(
ahmet altuğ demis ki:
oooooof nerden izledim ya..vidoyu veren arkadaş iyiniyetli koymuş ama hem kürtajlar üzücü ama mecburiyet olabiliniyor bir çok etken dahilinde..hemde izlemesi..
|
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
gzm:))))
|
ya bu resmen bi cesit vahset....bi anda nefret ettm kürtaj olanlardan...offf:(((
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
jure
|
evlilige hazır değilim aldır bebegi dersin mi a.k ...
brgty demis ki:
hasta mısınız a.k böle seyleri izliosnz
|
|
|
1 ~ 572 gün
|
|
| |
petunya
|
kürtajın bnce iki boyutu var bi yandan bakıldıında bir can söz konusu dier yandan istenmeyen bi çocuğuun doğmasının da aynı derece facia bi duruma yol açması var..herkesin farklı boyuttan ele alması mümkündür ancak böle bi yerdee ttartışılması gayette yersiz olmuşş ve o görüntülerin nette yayınlanması da aynı şekilde yersiz..
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
rigormortis
|
valla ne deyim olaylara karışmayın:)
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
rigormortis
|
ama the angelizer kardeş öle sahip olmayı istemediği birşeyi dünyaya getirip toplumsal karmaşa yaşayan bir birey yapmak daha büyük bir kıyım değil mi sence
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
rigormortis
|
düşün bir yahu ne kadar kolay değil mi
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
anthony casso cesare
|
Ya millette sağlam hasta olmuş ya.
Arkadaşım hassasiyetin sebebi olabilri allah alla çok sevdiğin bir arkadaşın ölmüştür kürtaj masasında, depresyona girmiştir sonrasında ne biliym bin tane sebebi var.Ne ima edicem sana ima etsem elime ne gecicek anlamadım ki.
Tanıdığım 2 kız kürtaj olmuştu (1' i lisedeyken) yani sonrasında manevi dünyada neler hissettiler bilmem o kadar(derdini paylaşacak kadar) yakın değildik hiç biri ile.
Ama görünüşleri itibar ile hayat devam ediyor onu biliyorum.
Kimse kürtaj yaptıranı asalım demesin. Bu işin yüzde yüzü yok.Herkesin başına gelir ve eminim erkek te sevgilisi olan kız kürtaj için ameliyat odasındayken kızdan daha iyi hissetmez..
Kürtaj olanlar hakkında kötü konuşmayın arkadaşlar, herkesin başına gelebilir...Ama elden geleni de yapmak lazım böyle şeylere yol açmamak için.
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
rigormortis
|
işte bahsettiğimiz insanlar zaten ona erişmiş insanlar olmadığından böle rahat konuşuyorum herkes sizin gibi olsa keşke ama bi bakın neler var kötü
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
BIDAHA tobeeeeeeeeeeeeeee
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
rigormortis
|
insan sadec kendi cephesinden bakmamalı.eğer ki bu doğacak çocuk sokakta millete bıçak çeken yahut hapçı bir insan yahut da yolda yürüyen masum köperğe tekme atabilen bir insan olacaksa olmasın yahu
|
|
~ 572 gün
|
|
| |
^unforgiven^
|
izledim..yalnız bu ceninler biraz fazla şekil almış benim bildiğim kürtaj daha kan pıhtısı halindeyken falan oluyo :S bi bilen varsa açıklasın yav... ama çok üzücü gerçekten :(
|
|
~ 572 gün
|
|
| |