ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
aaa naptın sen üstadd....içim gittii bayılıyodum yaaa...çıglık attım resmen..
28 Ocak 2007 20:01
anthony casso cesare
Arkadaş bu iş eğitimlilerinde başına geliyor ... Valla bu biraz durum değerlendirmesi ile alakalıı..
28 Ocak 2007 20:08
sevde
bakamadim sonuna kadar..içim parçalandi. biri bana izah edebilir mi o kuçucuk elleri bozuk paranin ustune koymadaki amaç neydi
28 Ocak 2007 20:10
banshee
Harika, sen kalk kürtaja karşı ol, sonra da o bacakları,kolları oyuncak et.
28 Ocak 2007 20:11
özcartman
çok kötü ya
28 Ocak 2007 20:21
mr ako
yazık günah,
28 Ocak 2007 20:26
tbc
ya neden böyle bir video hazırlanır? hayır.. hadi hazırlayan hazırlamış.. neden böyle bir video paylaşılır.. - rep..
28 Ocak 2007 20:29
aslan67
yazık günah be..
28 Ocak 2007 20:34
anthony casso cesare
Neden olacak yapmadan önce eczaneden önlemlerinizi alın diye:D
a yea demis ki:
ya neden böyle bir video hazırlanır? hayır.. hadi hazırlayan hazırlamış.. neden böyle bir video paylaşılır.. - rep..
28 Ocak 2007 20:39
türkü:))
şimdii
böle bişiyin sergilenmesi zaten yanlış bi olay...
bozuk paraların mantığı bebeğin büyüklüğüyle karşılaştırmak amacıyla yapılmış bişi...
kürtaj kötü olabilir...
ama bazı durumlarda bence tamamen gerekli bişi...
o çocuk doğduktan sonra sürüneceğine hiç doğmaması belki onun için dah iyidir...
:((
onaylamak mümkün değil tabi ama burdanda bakmalı...
(2) 28 Ocak 2007 20:41
anthony casso cesare
Abicim o işin(kürtaj) ihtimalinin psikolojisi bile yıpratıcı:S
28 Ocak 2007 20:42
aleph
bu videoyu çekip biryerlere vermek bence saygısızca. aşağılık bir durum. ne olursa olsun annenin kararıdır bu. siz de kürtaj yaptırmak zorunda kalabilirsiniz ileride bunun garantisini kim verebilir ki. sizin görüntünüz hakkında böyle konuşmalar geçmesini ister miydiniz? daha da ilginci görüntülenmek ister miydiniz?
ayıp ya. kaldırılmalı bu başlık buradan.
(1) 28 Ocak 2007 20:43
ayti
içim parçalandı:(
28 Ocak 2007 20:44
aleph
sanki çocuk yoldan geçen birinin. annenin çocuğu dolayısıyla annenin de görüntüsü de sayılmaz mı o anlamıyorum nasıl böyle enteresan konuşabiliyorsunuz.
hem kürtaja lüzum oalcak şekilde davranmasalardı da ne demek ya :s
28 Ocak 2007 20:48
anthony casso cesare
Korunmasız ilişkiye hayır...
(2) 28 Ocak 2007 20:50
aleph
korunsalar bile insanların başlarına gelebilir. evet korunmak gerekir ama hiçbir yöntem yüzde yüz korunma sağlamıyor hepimiz biliyoruz. ayrıca tecavüz de hamile kalma sonucuna gidebilir. bunun bilinçle alakası yok.
28 Ocak 2007 20:54
anthony casso cesare
O zaman ertesi gün hapı da var mesela...
aleph demis ki:
korunsalar bile insanların başlarına gelebilir. evet korunmak gerekir ama hiçbir yöntem yüzde yüz korunma sağlamıyor hepimiz biliyoruz. ayrıca tecavüz de hamile kalma sonucuna gidebilir. bunun bilinçle alakası yok.
28 Ocak 2007 20:57
aleph
bu işe erkeklerin bakışlarıyla kadınlarınki çok farklı ve bunu algılayamıyorsun bence.
ertesi gün hapı yüzünden ölümle burun buruna gelen tanıyorum. o haplar da yüzde yüz gebelikten korunursunuz diyemiyor zaten.
28 Ocak 2007 20:59
aleph
hem ne yani kadın tecavüze uğrayınca man ertesi gün hapımı unutmayayım diyecek halde olur mu sence.
saçmalıyorsun.
28 Ocak 2007 20:59
anthony casso cesare
arkadaşım doktorlar veriyor heralde...Ya senin hassasiyetinin bu kadar yüksek olması nedeni ne:S Bu kürtaj dünyanın gerçeği arkadaşlar, yaşayan acı hayatın bire bir tecrübesi bence..
aleph demis ki:
hem ne yani kadın tecavüze uğrayınca man ertesi gün hapımı unutmayayım diyecek halde olur mu sence.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/9012
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!