ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > popomundo devri başlıyor.:)

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  12  13  14  15  16  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

toslumbaga
toslumbaga
paraları cuma günleri alıyoruz.. şarkı bestelemek için uğraşını müzik bestelemek yap..evine git :) bide önce melodi sonra söz ya da tam tersinden başla..
27 Ocak 2007 17:24   mesajın adresini al  

bravado
bravado
walla ben ıstanbuldayım adım da gedık aygun beklerız efendım fazla ıyı olmasam da baya bı beste konser para uclum var takılıyorum ve grubuma bır baterıst arıyorum haberınız ola...
27 Ocak 2007 17:28   mesajın adresini al  

bravado
bravado
ayrıca grubuma gelmek ısteyenlere sunu da ıletıyım bır adet anlasmamız da mevcuttur provalarımız belese gelmektedır ve yakın zamanda yurt dısı ıcın 4 yerden davettım mevcuttur... :P
27 Ocak 2007 17:30   mesajın adresini al  

toslumbaga
toslumbaga
huff kaçırılyorum..zorla nashville e götrüolar beni :( güya otostop çekmişim..hulen akşam konserim var yalanın bölesi..ben sadece bakıodum yollara :( karakterimi oraya bile götürmedim :(((((((((((((((((
27 Ocak 2007 17:41   mesajın adresini al  

genç hukukçu
genç hukukçu
en sondaki o'yu a okuyorum.iyi mi?
27 Ocak 2007 17:41   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
çağdaş anlattın oyunmu gercekmi anlamadım yaaa
27 Ocak 2007 17:42   mesajın adresini al  

bravado
bravado

abi sen iyi misin :)))

köle kral demis ki:

çağdaş anlattın oyunmu gercekmi anlamadım yaaa

27 Ocak 2007 17:44   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
düzeldim tamam
27 Ocak 2007 17:47   mesajın adresini al  

toslumbaga
toslumbaga
yardım edin bana :( uçak param yok tam 12 saat sora konserim var torontoda ama ben nashville gidiyorum:( bööhüüü
27 Ocak 2007 17:57   mesajın adresini al  

esra göksel
esra göksel
benide biri arabaya almış gidiom torontoya.bu arada bişe yapamıommu yaa.tee 5 saat soonamı oynayabilcem öff:(( geliom torontoya alcan bak beni gurubuna :D
27 Ocak 2007 18:03   mesajın adresini al  

toslumbaga
toslumbaga
anam sen torontoya gidion da ben nashville e gidiyom :) olmassa benim yerime sen çıkarsın bu gece :):)
27 Ocak 2007 18:07   mesajın adresini al  

esra göksel
esra göksel
bu arada bi şarkımın sözleri hemen tamamlandı şimdi dierinin tamamlanmıo bitürlü yaaa :((
27 Ocak 2007 18:08   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  12  13  14  15  16  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008