torontoya gel ben ünlü bi insanım :) bernice morningstar.. :))))
27 Ocak 2007 01:03
abbas
Beni de Erdem Aktürk diye bi yakışıklıya benzettiler :)
427 Ocak 2007 01:06
kretzsche
valla kayıt oldum popomundoya ama sonra o kadar ayrıntılı ki ilgilenecek vakit olmadı . bu aralar biraz oyun oynasam iyi olacak zaten rahatlarım .
27 Ocak 2007 01:08
umurr
ilk okuduğumda bırisinin popo'sunun devrinim başladığını sandım
27 Ocak 2007 01:08
toslumbaga
seni ben de benzettim :P kimler oynuyo nerelerdeler isimleri neler? belki işimiz düşer ya da çaya geliris:P
27 Ocak 2007 01:09
suit up!
çoooook ayrıntılı yaa...
27 Ocak 2007 01:17
tbc
çok ayrıntılı gerçekten.. başlığı görünce bi daha deneyeyim dedim (önceden de bi denediydim) ama "eaeh be" demem yaklaşık 10 dk falan sürdü..
kretzsche demis ki:
valla kayıt oldum popomundoya ama sonra o kadar ayrıntılı ki ilgilenecek vakit olmadı . bu aralar biraz oyun oynasam iyi olacak zaten rahatlarım .
27 Ocak 2007 01:22
aslan67
vuuuu gece gece oyle bi oyunun icine düştümki kurtarana aşkolsun:)beynim .......:)
27 Ocak 2007 01:29
toslumbaga
huffff nezleyim ama kibariyenin anası kılıklı annem git bu şehirden dio :( gitmicem işte banane :D
27 Ocak 2007 01:41
aslan67
:Dherkesin anası aynı heralde:D
toslumbaga demis ki:
huffff nezleyim ama kibariyenin anası kılıklı annem git bu şehirden dio :( gitmicem işte banane :D
27 Ocak 2007 01:46
blitzkrieg bop
ben popomundoyu çok iyi oynarım:P soner yüksel oyundaki adım bateristim süper bi adamım 19 yaşındayım:))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8954
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.