ewt kapandı ama popmundo devri başladı demek sen de eski topraksın :D
11 Mayıs 2008 23:13
michifu
anaaaa benim de orda bi karakterim vardııı iyi hatırlattın ha bi bakiyimmm
11 Mayıs 2008 23:14
güveeen
Demek,Gani Yılmaz vefat etti ve Popmundo'nun verimli topraklarına gömüldü öyle mi? Merak etmeyin. Eğer hayatınızda yeterince iyilik yaptıysanız, yeni bir karakterle Popmundo'ya geri dönebilirsiniz. Sadece oyuna ilk başladığınızda üzerinden geçtiğiniz prosedürü yeniden uygulayın ve yeni bir karakter yaratın.
Why did Gani Yılmaz die?
Gani Yılmaz zamanı geldi ve öldü.[GameName] dünyasında 3 ay (gerçek zaman) çevirim içi olmazsanız karakteriniz ilgisizlikten ölür. Bu bir karakterin ölmesi için en sık rastlanan sebeptir. Diğer bütün 'doğal sebepler' kendiliğinden oluşur.
11 Mayıs 2008 23:15
bladimir
hadi hesap devreden yok mudur yawf ??
25 Mayıs 2008 23:01
tilda
benim karakterim daha ölmedi ama başlayalı kaç yıl oldu..eeski bir olay..
güveeen demis ki: biz o devri kapatalı çok oldu*
*başlığa ithafen
26 Mayıs 2008 00:33
' işte o benim
ben gayım popoda
26 Mayıs 2008 00:48
belirtsiz
bladimir, ben veriyorum oynayamicam ozel mesaj atiyorum
11 Haziran 2008 18:01
bladimir
evet arkadaşlar, belirtisiz arkadaşımızın sayesinde benimde yetenekli bir popmundo'm oldu...başka karakterim yoktu...Şimdi başka devreden varsa oyuna girecek sevgilime kız olan bir hesap arıyorum..
7 Temmuz 2008 19:04
üstteki
başlıyor kavramı biraz farklı :)
başlatmayın manasında kullanılmış olabilir
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8954
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.