ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
valla kayıt oldum popomundoya ama sonra o kadar ayrıntılı ki ilgilenecek vakit olmadı . bu aralar biraz oyun oynasam iyi olacak zaten rahatlarım .
27 Ocak 2007 01:08
umurr
ilk okuduğumda bırisinin popo'sunun devrinim başladığını sandım
27 Ocak 2007 01:08
penelope
çoooook ayrıntılı yaa...
27 Ocak 2007 01:17
tbc
çok ayrıntılı gerçekten.. başlığı görünce bi daha deneyeyim dedim (önceden de bi denediydim) ama "eaeh be" demem yaklaşık 10 dk falan sürdü..
kretzsche demis ki:
valla kayıt oldum popomundoya ama sonra o kadar ayrıntılı ki ilgilenecek vakit olmadı . bu aralar biraz oyun oynasam iyi olacak zaten rahatlarım .
27 Ocak 2007 01:22
aslan67
vuuuu gece gece oyle bi oyunun icine düştümki kurtarana aşkolsun:)beynim .......:)
27 Ocak 2007 01:29
aslan67
:Dherkesin anası aynı heralde:D
toslumbaga demis ki:
huffff nezleyim ama kibariyenin anası kılıklı annem git bu şehirden dio :( gitmicem işte banane :D
27 Ocak 2007 01:46
tohunç
baha pervane yim bende öyle böyle değilim :P:P
27 Ocak 2007 02:41
sultana (sayko)
bende torontoya kaydoldum, kimsin orda?
toslumbaga demis ki:
herkese bulaşsın istiyorum :) torontodayım bekliyorum.. herkes herkes tanıdık yüzler olsun istiyorum :) manyak oldum başından kalkmıyorum :)
27 Ocak 2007 03:41
buraak
bende bi ogame belası var zaten. bide bunla çok zorr...
27 Ocak 2007 13:05
aslan67
ben istanbuldan zulfikar güzelses:)adıma bakmayın tipim jantidir:)kücükkene oyuncaklarımla doya doya oynayamamısım anne şefkatinden bihabermişim:(
27 Ocak 2007 13:50
o şimdi plajdaa
çok sıkıcııı:s ve hayaliii ,daha güzel olabilirdi....:S
27 Ocak 2007 14:17
o şimdi plajdaa
hafifmeşrep olmak lazımmış öle diodu olduuummm:p şimdi sırada ne varr paparazide mi boy göstercemm:D
27 Ocak 2007 16:14
bravado
walla ben ıstanbuldayım adım da gedık aygun beklerız efendım fazla ıyı olmasam da baya bı beste konser para uclum var takılıyorum ve grubuma bır baterıst arıyorum haberınız ola...
27 Ocak 2007 17:28
bravado
ayrıca grubuma gelmek ısteyenlere sunu da ıletıyım bır adet anlasmamız da mevcuttur provalarımız belese gelmektedır ve yakın zamanda yurt dısı ıcın 4 yerden davettım mevcuttur... :P
27 Ocak 2007 17:30
genç hukukçu
en sondaki o'yu a okuyorum.iyi mi?
27 Ocak 2007 17:41
dogujan
çağdaş anlattın oyunmu gercekmi anlamadım yaaa
27 Ocak 2007 17:42
bravado
abi sen iyi misin :)))
köle kral demis ki:
çağdaş anlattın oyunmu gercekmi anlamadım yaaa
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8954
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!