| |
bootes
|
evet doğru okudunuz
yıllar sonra bir federasyon kuruldu ve yarın saat 13:00 da Türkiye de ki ilk resmi maç başlamış olacak.
Boğaziçi vs Odtu ilk maç . baya sıkı bir maç olacak yarın Uçaksavardaki sahada.
Maç Boğaziçi Üniversitesi Superdrom un yanındaki yeşil sahada olacak. Etiler-Hisarüstü tarafında olup boş vakti olan olursa izlemesini tavsiye ederim
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
vulcao
|
Valla yarın 13:00 hmm.... Quantitative Analysis Sınavım var ama bu mac kacmaz :) ODTU yü öpelim :)
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
bootes
|
bu arada söylemeyi unuttum. maç 3 saat sürecek .
bu arada yarın dediğimde bu gün 13:00 olacak sanırm :)
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
bootes
|
Boğaziçin in oyuncusu olarak benimde isteğim ve yarın dökeceğim terler bu amaç için olacak :)
tekil konuşmam yanlış aslında Sultans olarak bunun için ter dökücez bugün ve maçı kazanacağımıza inanıyoruz
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
tuna
|
höyt!!
tavuk mu öpüyonuz!!!
gelmeyin olm maça falan sakın!! =P
şaka bi yana güzel bi maç olur sanırım ve böyle bişeye türkiyenin en iyi iki devlet üniversitesinin öncülük etmesi çok hoşuma gitti ... hayırlı olsun..
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
bootes
|
aslına bakarsan federasyonun bir kıyağıydı bu maç :) gerçi kendi reklamları için iyi de bir şov.
zevli bi maç olmasını diliyoruz
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
kretzsche
|
şu takma isimler komikmiş..
tek güzel bulduğum "sultans" ..
o da "sultanlar" falan mı olsaydı acaba? hadi onu geçtim tamam ingilizce olsun ama bari özgün şeyler bulsunlar sultans gibi . . :)
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
bootes
|
@vadi
federasyona katılan takımlar spor klubu olduğu için oynaya biliyorsun istediğin takımda. ben nie boğaziçinde oynuyorum a cevap sa : 1 itu den daha önce spor klubu oldular (2 hafta kadar ) 2 çok sevdiğim bi ark. ım boğaziçinde oynuyordu onun yanına yamandık :)
@mehmet
hacettepe federasyona katılmadılar sene KFK (korumalı futbol kurulu sanırm) da oynuyorlar
*korumalı futbol amerikan futbolunun türkçedeki karşılığı olarak kabul edildi federasyon çalışmaları sırasında
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
tuna
|
ben de bunu buldum nette..
TBSF bünyesinde düzenlenen Türkiye'nin ilk resmi Amerikan Futbolu Ligi'ne katılan takımlar belli oldu. Federasyona resmi başvurusunu yapan takımlar şöyle:
1-ODTÜ Spor Kulübü
2-Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü
3-İTÜ Spor Kulübü
4-Boğaziçi Üniversitesi Spor Kulübü
5-İstek Vakfı Spor Kulübü
6-İstanbul Amerikan Futbolcuları Derneği Spor Kulübü
7-Ege Üniversitesi Spor Kulübü
8-Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü
9-Doğu Akdeniz Üniversitesi Spor Kulübü
10-Yıldız Amerikan Futbolu Spor Kulübü
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
bootes
|
6 numaralı takım: sabancı üniv olması lazım
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
onur
|
Sabanci Pirates ın da bu federasyona katılmasını beklioruz !!!
Forza SU, Forza Pirates!!!
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
tuna
|
evet sabancı pirates.. (vadi kusura bakma ya bunlar da pirates demişler =D )
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
tuna
|
İstanbul Amerikan Futbolcuları Derneği Spor Kulübü niye SAbancı Pirates diye anılıyo??
boğaziçindekiler istanbuldan diimi? :P
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
bootes
|
ehueuhe bizde ilk o yorumu yaptık :)
(yanlış biliyorsam düzeltin)
sanırsam sabancıdaki oyuncalar kendileri kurmuş klubu ve adını böyle koymuşlar. diğer takımlar listelediğiniz gibi hep üniversitelerin spor klupleri altına geçti.
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |
bootes
|
bugün maçta oynayacak biri olarak kaçıyorum.
maç ın güzel geçiceği kesin ama sonuç konusunda farklı fikirlerim var :)
|
|
~ 1014 gün
|
|
| |