| |
taharet musluğu
|

şu ana kadar grupla ilgili hiç başlık açılmamış.Hemen bi açayım dedim.
jack-meg white'ın grubu,Basit gelebilen bir müzikleri var fakat özellikle jack white'ın çok sağlam bir eleman olduğunu düşünüyorum.Özellikle canlı performanslarını
izliyorum gayet keyifli...Genelde hep akla seven nation army şarkılarıyla gelirler fakat tek şarkılık grup kesinlikle değiller!
The White Stripes (1999)

De Stijl (2000)

White Blood Cells (2001 )

Elephant (2003)

Get Behind Me Satan (2005)

|
|
1 ~ 582 gün
|
|
| |
taharet musluğu
|
|
|
~ 582 gün
|
|
| |
taharet musluğu
|
ayrıca jack white'ın başka yer aldığı grup raconteurs...Bu grubuda en az white stripes kadar beğendim..dinlemediyseniz tavsiye ederim..

|
|
~ 582 gün
|
|
| |
hafriyat
|
seven nation army'nin olduğu albümün çıkış albümü olduğunu sanıyordum uzun süre,sonra bir arkadaşımın uyandırmasıyla de stijl albümünü dinledim,bıcır bıcır,özellikle sabahları neşe katıyor.
apple blossom,you're pretty good looking parçalarını çok sevmiştim.
öbür albümleri de hala çekemedim.
birkaç minik bilgi paylaşayım burda,
jack ve meg kardeşler
o meşhur seven nation army'nin adı da jack'in küçükken yardım işleri yapan bir kuruluş olan salvation army (kurtuluş ordusu) ismini "seven nation army" sanmasından geliyormuş.
şahane müzik,denenmeli
|
|
~ 582 gün
|
|
| |
kretzsche
|
güzel bi grup ama antipati de duyuyorum biraz
|
|
~ 582 gün
|
|
| |
gorizont
|
i don't know what to do parçalarını çok beğenmiştim, yanılmıyorsam klibinde de kate moss oynuyordu, siya beyaz bir klipti, çok eskiden izlemiştim ama hala unutamadım - kate moss u mu yoksa white stripesi mi tam emin diilim :P
|
|
~ 582 gün
|
|
| |
purplepain
|
bencede o parçaları gayet hoştu ii grup bea white stripes :))
just_ordinary_one demis ki:
i don't know what to do parçalarını çok beğenmiştim, yanılmıyorsam klibinde de kate moss oynuyordu, siya beyaz bir klipti, çok eskiden izlemiştim ama hala unutamadım - kate moss u mu yoksa white stripesi mi tam emin diilim :P
|
|
|
~ 582 gün
|
|
| |
özcartman
|
|
|
~ 582 gün
|
|
| |
kretzsche
|
hadi sizin güzel hatrınız için white stripes açıyorum
|
|
~ 582 gün
|
|
| |
kretzsche
|
|
|
~ 582 gün
|
|
| |
fanfan
|
En sevdiğim gruplardandır.En sevdiğim şarkıları 'fell in love with a girl'
Jack ve Meg'in kardeş değil eski karı koca olduklarına dair söylentiler de var bu arada(her konserde Meg'in Jack'i hayran bakışlarla abluka altına alması bana bu söylentilerin doğru olabileceğini düşündürüyor)
Ama bu gruba bi basçı gerekli,evet(Amerika'da büyük bi dalga konusu bu durum)
Raconteurs' ü ise pek beğenmedim
|
|
~ 582 gün
|
|
| |
or_son
|
demett demis ki:
En sevdiğim gruplardandır.En sevdiğim şarkıları 'fell in love with a girl'
Jack ve Meg'in kardeş değil eski karı koca olduklarına dair söylentiler de var bu arada(her konserde Meg'in Jack'i hayran bakışlarla abluka altına alması bana bu söylentilerin doğru olabileceğini düşündürüyor)
Ama bu gruba bi basçı gerekli,evet(Amerika'da büyük bi dalga konusu bu durum)
Raconteurs' ü ise pek beğenmedim
|
bu grubun tarzı oturmuş durumda ve eğer bi basçı gelirse vezir de edebilir rezil de... iyi bi basçı gelirse herşeyden önemlisi grupla uyuşma problemi çekmezse çok şey katabilir.. ben şahsen bu grupta çalmayı isterdim.. gerçi demett'in dediği gibi aralarındaki ilişkinin ne olduğu belli değil.. her halukarda beni gerer.. gelemem öyle bi ortama, başkasını bulsunlar :)
|
|
~ 581 gün
|
|
| |
taharet musluğu
|
|
|
~ 579 gün
|
|
| |
or_son
|
bu arada "we're gonna be friends" ne güzel bi şarkı ya...
|
|
~ 578 gün
|
|
| |
or_son
|
"taharet musluğu" video iyiymiş :) geyik olmuş bayaa.
|
|
~ 578 gün
|
|
| |