yaaaaa ben cook sewioduumm geri istiooruummm:)bjk lisesin üniforması bilee ayrıcalıktııı:p
26 Ocak 2007 17:47
peter pan
lise uniforması kızlara yakışıyor. ben bunu bilir bunu söylerim. liselim:))
26 Ocak 2007 18:01
succubus
tek tip olduğu için,rahat olmadığı için,kural olduğu ve uyulması gereken bir şey olduğu için,bazı mallar üzerinde marka giyip gösteriş yapamayacağı birşey olduğu için
26 Ocak 2007 19:33
ultraslan1453
katılıyorum
26 Ocak 2007 19:58
rosse
çünkü giyilmek zorundadır ve insanlar yapmak zorunda oldukları şeyden nefret ederler....
26 Ocak 2007 20:40
bbaykul
ben mutlu mesuttum.ne giyicem nasıl görünüyoruym derdi yoktu sadece same shit different day muhabbeti dönerdi oda iyiydi.
26 Ocak 2007 23:12
melasmus
giymenin mecburi olması...
26 Ocak 2007 23:16
flexin
okul ünforması türkiye gibi insanların arasındaki sosyal farkların uçurumu andırdığı bir ülkede çok gerekli bir şeydir bence.
21 Mart 2007 23:54
esra göksel
ben çok seviom formayı yaa çok özledim o eteğimiiii :((
22 Mart 2007 00:02
okanist
hiç rahat olmaması, her sene ayrı masraf edilmesi..walla her gün aynı kıyafeti giyerek bile gelebilirdim okula..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8915
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.