ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > okul üniformaları neden sevilmez?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

zülbiye
zülbiye
bizim okuldakiler hastra ruhlu insanlardı..:)) böle her sabh kapıda zebani gibi dikilip kim ne giymiş bakar yanlış bi durum varsa sağa çeker bi tur azarladktan sonra okula alırlardı.. o azarlar kahvaltı gibydi bana işitmeden konsantre olamıodum derse..:))))
25 Ocak 2007 18:36   mesajın adresini al  

dyt_özlem
dyt_özlem
bende çok severdim üniformamı!!hele o gömleğin bi kısı dışarda,kravat gevşemiş,içimize rengarenk badiler ve çoraplar!!bu serseri görüntüye bayılırdım!!!eyyy gidi günler!!çok özledimm!!:(

esra göksel
esra göksel
ben okul eteğimi çok seevrdim.keşke şimdide giyebilsem.çok özledim..laciver ekoseli çok hoştu yaa :( ben eteğimi giymek istiooomm...nerde acaba :(

güveeen
güveeen
AÇIINNNN TÜRKİYE'NİN ÖNÜNÜÜÜÜÜÜ !!!
*** forza ekose etek ***

esrag. demis ki:

ben okul eteğimi çok seevrdim.keşke şimdide giyebilsem.çok özledim..laciver ekoseli çok hoştu yaa :( ben eteğimi giymek istiooomm...nerde acaba :(

25 Ocak 2007 18:45   mesajın adresini al  

requem
requem
herkeste aynısı war çünkü :S
25 Ocak 2007 18:45   mesajın adresini al  

kısa pantolon
kısa pantolon
yoo ben severdim vala..
25 Ocak 2007 18:52   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
hic unutmuyorum mudur yardımcısı hoca vardı meral yaman,hergun sabah kızları kenara ceker bı gusel bagırırdı hatta bır kac defa gokkusagı renklerınde corap gıyıp gelen kızların coraplarını tırnakladıgını hatırlıyorum cok gülüyoduk ya :D

voeu de ciel demis ki:

bizim okuldakiler hastra ruhlu insanlardı..:)) böle her sabh kapıda zebani gibi dikilip kim ne giymiş bakar yanlış bi durum varsa sağa çeker bi tur azarladktan sonra okula alırlardı.. o azarlar kahvaltı gibydi bana işitmeden konsantre olamıodum derse..:))))

25 Ocak 2007 19:23   mesajın adresini al  

^^^^
^^^^
bende seviodum ya..liseyi özledim benn:(
25 Ocak 2007 19:30   mesajın adresini al  

oki
oki
bizdede katıydı olay.. hersabah dizilir kontrol edilirdik. yamuk warsa alınmazdı. hatta jole surmek yasaktı.. bu yuzde herkeste jole ceplerde sokulur okula derse girmeden tuvaletlerde saclar yapılırdı:)) ben cok sewerdim ama uniformayı cunku kimse icin ayrım yapamazdın ne giydi die.. herkes aynı ne gusel:))
25 Ocak 2007 20:05   mesajın adresini al  

impossible_aught
impossible_aught
Neden sevilmeze cevap veremeyeceğim ama neden sevildiğinin bir yönüde kravat takıyor olabilmemizdi. Evet o zamanlar kravat bir genç için önemliydi :)
25 Ocak 2007 20:08   mesajın adresini al  

da cuteboi
da cuteboi
hangi asker kamuflaj giymeye bayılırki mesela. olay tek tip takılmaq bence..
25 Ocak 2007 20:36   mesajın adresini al  

türkü:))
türkü:))
ya sevilmezmi forma ya....
aah ah...
çok özledim liseyi ben...
uğur hocamı özledim hattaa:(((
ben hala formamın eteğini giyerim...
25 Ocak 2007 20:49   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008