gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - yüksek lisans yapmalı mı? yoksa...
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 35
 Yazar: Mesaj:
ufo gorn masum köylü
ufo gorn masum köylü
istiyosan yap...

26 Şubat 2007 14:03  mesajın adresini al  
kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
yapmamalı.. 838 sayfa diyorum ya :S

26 Şubat 2007 15:16  mesajın adresini al  
dummy_-variable
dummy_-variable
uzak ufuklar diye bi film vardı nicole kidmanımın aklıma o geldi şimdi niyeyse birden Allah Allah

26 Şubat 2007 18:54  mesajın adresini al  
nemesismls
nemesismls
sadece bi nebze ucundan azıcıkk ego tatmini sağlıyoooo her hangi bişeyin yükseğiii oluyosssun anccak o kadarrrr yüksek müh, mimar bla bla bla:((

26 Şubat 2007 19:38  mesajın adresini al  
fatihyilmaz
fatihyilmaz
yüksek lisans yapılmalı tabii.
ben moldova veya belrusta yapmayı düşünüyom
çok kaliteli programları varmış.

26 Şubat 2007 20:03  mesajın adresini al  
ece m.
ece m.
Neye göre , kime göre?

26 Şubat 2007 21:16  mesajın adresini al  
fatihyilmaz
fatihyilmaz
bana göre tabiikide.
orası gelişmekte olan ülkeler olduğu için araştırmaya çok para ayırılıyomuş.
o sebepten yani.
yoksa moldovanın havasında suyunda değiliz.
tamamen duygusal.

26 Şubat 2007 21:21  mesajın adresini al  
iksir
iksir
yapmalı, lisansın cilası gibi bişi:)

26 Şubat 2007 23:18  mesajın adresini al  
yespeace
yespeace
valla bizimkiler baslarına bela arıyosa y.lisans yapıcam ben mkü de.. onlarda alsınlar

5 Mart 2007 01:29  mesajın adresini al  
çutee-libertine-
çutee-libertine-
du bakalım lisans bitsin de bakarız...

6 Mart 2007 06:06  mesajın adresini al  
circuna
circuna
hem ıs hem y.lısans yapabılıyorsan en guzelıııııııııııııı

2 Ekim 2007 19:29  mesajın adresini al  
_pia_
_pia_
normali bitmioki,yüksekten tiksinir oldum haliyle,ömür boyu okumaya hiç niyetim yok=)

2 Ekim 2007 20:12  mesajın adresini al  
€ponin
€ponin
allah ım bu okul bitmez derken bi de böyle sorular çıkar karşına....

2 Ekim 2007 23:16  mesajın adresini al  
öteki
öteki
geçen sene boğaziçi klinik yüksek lisansına başvuran bir arkadaş anlatıyor; sırada yetmiş kişi varmış; kontenjansa 7-8 kişilikmiş. Zaten alınacak olan üç dört kişi belli; kendi öğrencileri,diğerleri ise geriye kalan kontenjan arasında olmaya can atan bir sürü figüran.Yani anlayacağın istemekte yetmiyor!

6 Ekim 2007 22:52  mesajın adresini al  
berque
berque
bölümünün ne oldugunu cok önemli yüksek lisansta..akademisyen olucaksan yapman lazım lafı zaten sacma bi laf o yüzden söylemek yersiz, akademisyenlik zaten y.lisans gerektirir..
iş hayatına gelince.. mühendislik adına konusmak gerekirse (bilgim sadece o konuda war ) ben gidicem maaşlı işe giricem laylaylom ayda 1-2 milyara calısıcam diyosan zaten gereksiz yüksek lisans.. baslangıcta alıcagın parada en fazla 300-400 ytl farkettitiyor ki hiçbişi 2 sene extradan okumanı düşünürsen..o sürede 2 sene calısman sana daha cok sey katar.
mezun oldugun bölümle aynı dalda master yapmak da bana göre anlamsız..(eger idealist deilsen, para kazanmak rahat yasamak istiyorsan) her zaman ikinci bi acık kapı bırakman gerek.. misal elektronikten mezun oldugunda zaten elktrnk mühendisi diploması alıyosun.. tutup yüksek lisansıda elektronik alanında yaparsan girebilicegin şirketler ne artıyor, ne de alıcagın maaşta büyük oynamalar oluyor.. master baslı baslına sanki bi 4 sene daha okumussun gibi bişi.. farklı bi dalda iddaan oluyor.. baktın o dalda dikiş tutturamadın zaten eski diplomanı silmiyolar o hep elinde.. ama yüksek lisansla her zaman bi kapın daha acık oluyor..
mba olayına gelince..US'de diploma notun ne olursa olsun MBA için basvurunu ii üniler hep reddeder.. sebep ? en az 5 yıl iş deneyimi istiyorlar(!)..garip belki ama adamlarda kural böyle..bi arkadas ne insanlar tanıdım mba yapıp işsiz kaldı bilkent mezunu demiş.. dogaldır cünkü iş hayatını bilmeden yapılan MBA anlamsız ve sana katması gerekenlerin 10da birini bile katmıyor.. zaten mezun olduktan sonra seni MBA'e direk kabul edebilen bi üni'nin MBAyi de fostur emin olabilirsin..

7 Ekim 2007 00:53  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  << Önceki Sayfa      Listelenen Kayitlar 21 - 35
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008