ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Return Of The Sivil Hayat
evlilik askerlik
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

palali
palali
Evet bitti. şaka gibi geliyor ama 5 ay bilmem kaç gün süren askerlik serüveni bitti. kışlanın dışına çıktığım o ilk anda öyle garip hissettimki kendimi. bumudur dedim yani. aylardır hayalini kurduğum o an. ÖZGÜRLÜK!! derler ya asıl askerlik dışarıya çıkınca başlıyor hiç aldırmayın. emret, emredersin'in olmadığı, sorup sorgulayabildiğin, koşulsuz itaat göstermediğin bir hayat istediği kadar zor olsun kaç yazar? heleki birde bundan sonra sevdiğiyle birlikte olacaksa, artık ayrılık acısını çekmeyecekse, istediğin anda konuşup görüşebilecekse daha ne ister insan? çok mutluyum arkadaşlar. Askere gidecek tüm arkadaşlara darısı başınıza diim. tabi asker yolu bekleyeceklerede. hafta sonu nikahımız var ömür boyu HAYATI paylaşmak için imza atacağız. sonra ufak bir ayrılık sadece 15 gün. sonra ise ömür boyu beraberlik, hiç ayrılmamacasına. darısı hepinizin başına. bu arada şirinevler, bahçelievler tarafında kiralık ev arıyorum 2+1,2e razıyım yeterki öğretmen maaşıyla rahat rahat karşılayabileyim. :) bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. bundan sonra sık sık görüşmek dileğiyle.
 3   24 Ocak 2007 15:25   mesajın adresini al  

bravado
bravado
gecmıs olsun gozun aydın ne dıyım...
24 Ocak 2007 15:32   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
gecmiş olsun
24 Ocak 2007 15:36   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
ya si si ya se se
24 Ocak 2007 15:37   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
gözünüz aydın ömür boyu mutluluklar...
24 Ocak 2007 15:39   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
hayırlı olsun arkadasım hem askerlıgın bıtmıs olması hemde nikahınız ;) evt askerlık hızlı gecıyor,sadece bı kac hafta bır adaptasyon surecı oluyo sıvıl hayat oda cok onemli deil ;) onemlı olan askerlıkde edındıgın tecrubelerı sivil hayattaki bilgilerinle bırlestirip yoluna devam etmek ;) tekrardan hayırlı olsun ;)
24 Ocak 2007 15:40   mesajın adresini al  

palali
palali
nişan diil ya nkah nikah :)

ßµ®ãk demis ki:

hayırlı olsun arkadasım hem askerlıgın bıtmıs olması hemde nişanlanıcak olman ;) evt askerlık hızlı gecıyor,sadece bı kac hafta bır adaptasyon surecı oluyo sıvıl hayat oda cok onemli deil ;) onemlı olan askerlıkde edındıgın tecrubelerı sivil hayattaki bilgilerinle bırlestirip yoluna devam etmek ;) tekrardan hayırlı olsun ;)

24 Ocak 2007 15:43   mesajın adresini al  

lefo
lefo
harbıden geçmiş olsun şu askerlıgıde kaldırsalar artık bızde kurtulsak gıtmesek napıcaz 15 ay yada 5 ay bılmıyorum valla tırsıyorumda
24 Ocak 2007 15:46   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
ehuehu canhavli ile okuyunca butun metnı e olabılır normaldır (((: darısı başımıza (: aminnnnnn (:
24 Ocak 2007 15:49   mesajın adresini al  

dreamworks®
dreamworks®
darısı başımıza...
24 Ocak 2007 16:36   mesajın adresini al  

mwe :)
mwe :)
gözün aydın

allah bi yastıkda kocatsın :) mutluluğunuz daim olsun ..:)
24 Ocak 2007 18:00   mesajın adresini al  

banshee
banshee
Hoşgeldin aramıza o halde.
Bir de kantinin ilk damadı galba?
Sırada ilk gelini var hadi bakalım...
24 Ocak 2007 18:59   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008