| |
bravado
|
"chip" dergısınde okudugum bı yazıda , sınırsız 4 Mbit baglantıyı 120 ytlye sahıp olabılecegımızı soyluyordu. ben de bunu sıze de anlatıyım dedım.
eskı dezavantajlarını gerıde bırakan uydu baglantısı ıle buna erısmek mumkun. uydu baglantılarında download yapabılmek ıcın ekstra bı upload hattı gerekıyor ve eskıden modemlerle saglanan bu upload cok pahalıya mâl olabılıyordu ama artık turk telekomdan alcagınız 1024/256 3 gb sınırlı adsl paketınde sınırsız upload secenegınız oluyor ve bunun yanına 4 Mbit lik sınırsız uydu baglantısı aldıgınızda (ornek olarak skydsl 49 euro) 4 Mbitlik sınırsız bir baglantının sıze sadece 29 ytl (1024/256 3 gb sınırlı turk telekom adsl paketı) ve 49 euro (skydsl uydu baglantısı) olmak uzere yaklasık 120 ytl ye mâl oluyor. buyrun kullanın :D
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
s.y
|
bilgilendirdigin icin tesekkur ederim chip bu aymi?
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
bravado
|
evet bu ay...
deary demis ki:
bilgilendirdigin icin tesekkur ederim chip bu aymi?
|
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
o değil de telekom benim gibi iradeli 256 sınırsız bağlantıya sahip olanları neresine sokacak merak ediyorum.. sırf bu yüzden vazgeçmeyeceğim.. haydi telekom göster pipini..
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
özgür_tutsak
|
pek anLayamaDım..
SkyDSL ye ayDa 49 euro öDüyoSam teLekomunkini ne Diye aLıyom..
ya DA ßu SkyDSL ayLık mı 1 kereLik mi?
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
bravado
|
turk telekomun adsl paketının sadece upload ozellıgını kullanıyorsun ve ayda 29 ytl ona oduyorsun ayrıca skydsl e de aylık 49 euro oduyosun...
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
özgür_tutsak
|
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
timmy
|
upload 256 k
download 4 Mbit
ücret 120 ytl
kısaca böyle sanırım :)
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
da cuteboi
|
uzunu kısayı bilmemde daha bi miktar uuraşılması lasım gibi görünüo..?
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
kml
|
bu süper bir olaya benziyor ya :)
yarın bir chip alayım :)
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
por una cabeza tango
|
internetten uzaklaşmak gerek biraz
ama iyiymiş cidden
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
bulutsuz
|
hımm gercek anlamda gereksınımı olana uygun gorunuyo . bana fazla ups :)
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
özgür_tutsak
|
Daha uCuzu yoktur heraLde ya :D
ŞöyLe 1-2 mß 60 a 70 e verSeLer :D
pazarLık yapmazLar mı ki :D
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
perfectsoul
|
valla ne yaparlarsa yapsınlar alp yapı olmadıgı muddetce isterler 10 k getirsinler
|
|
1 ~ 577 gün
|
|
| |
bravado
|
chip de fazla bı bılgı yok konu hakkında sadece turk telekomun adsl fıyatları hakkında yorum yaparken kısaca deyınılmıs burdakınden fazla bı bılgı yok yanı. yıne de almak ısteyenler ocak sayısının 20. sayfasındakı mahmut KARSLIOĞLU nun yazısı...
kml demis ki:
bu süper bir olaya benziyor ya :)
yarın bir chip alayım :)
|
|
|
~ 577 gün
|
|
| |
ufoozgur
|
umarım bunu gören türk telekom tarifelerdeki değişikliği bir an önce yapar..
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
requem
|
Aman yaw karışık o iş. hem tt bu işi belli olmaz birden bi deişiklik yapar skydsl i kapatmaya uğraşırız :S
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
çokrail
|
4mbit bağlantı güzel ama bence gereksiz.. download delileri olan varsa ya da işi sürekli internetten bişeler indirmek olanlar varsa bu ancak onlara kullanışlı gelir.. şahsen ben para vermezdim.
bi de bu abağlantıyı alınca insanda download hastalığı başlıyor, gerekli gereksiz ne varsa indiriyor.. uzak durulmalı :)
|
|
~ 576 gün
|
|
| |
felix post coitum
|
uydu baglantıları havanın iyi olmasından falan cok etkilenir..mesela yagmurlu, karlı havalarda uydu baglantısı kotu olur..yani 4mbit baglantı derler ama efektif olarak daha dusuk kalır baglantı...eger yagmurlu karlı havalarda 4mbitlik bi baglantıyı garanti ediyolarsa o zaman iidir..
|
|
~ 575 gün
|
|
| |
yonetmensfk
|
|
|
~ 566 gün
|